onu not dusucektim ama unutmusum :) bu soyledigim eksilerin bazilari Jailbrake ile giderilebilir tabikide. Ama hic eksisi yok diyemezsiniz. Benim icin hala en buyuk eksisi kullaniciyi kisitlamasi ve flash desteginin olmamasi.
Printable View
iphone un tuş ve mikrofon bozulması gibi sorunları olmasaydı ve aynı para olsaydı HTC yerine alınabilecek bir telefon..
Biraz bekleyip htc sensation almalısın..Samsungta güzel cihazlar yapıyor fakat htc nin sense arayüzü mükemmel ve de 1000 tl üstü para verdigin bir cihaz aliminyum gövdeye sahip olmalı.Samsung plastik oyuncak gibi geliyor..Belki eline aldıgında galaxy s 2 veya sensation büyük gibi gelebilir fakat zamanla büyük ekranın bağımlısı oluyorsun.
Ortaya daha karışık bir durum çıktı desenize :)
Farklı bir konu açmak yerine mevcuttan devam etmek istedim.
Yaklaşık 1.5 yıllık iphone 3gs kullanıcısıyım. Öncesinde max. 6ayda bir telefon değiştirir her çiçekten bal alır durumu vardı.iphone'u taahhütle almıştım yine taahhütle telefon almayı düşünüyorum.
Aklımda HTC Sensetion modeli var. iphone ile kullandığım süre boyunca bir sıkıntım olmadı fakat 4'ü 5 ile ilgili haberler çoğaldığı için düşünmüyorum. Samsung g s2'de açıkçası daha önce kullandığım modeller ve samsungun sürekli model yenilemesi nedeni ile düşünmüyorum,iş arkadaşım aldı inceledim özellik bakımından pekte kötü notum yok..
Htc, özellikle sensetion kullanıcısı var ise iphone sonrası "+"sı budur diyebilecekleri özellikleri belirtebilirlerse ( flash desteği dışında) çok sevinirim. Vodafone'un mevcut kampanyasında 24ay taahhüt ile ayda 85tl'ye internet paketi ve turkcellden transfer ile ilk 6ay 500,kalanında 250dklık seçenek mevcut. Sadece telefon almak isteyenlerede 1.450-1.500tl gibi bir rakam vermişlerdi,taahhütlü alıp uzun süre kullanmak öncelikli tercih olacak yine. iphone3-samsung pixon- iphone 3gs sonrası içeriğini tam keşfedemediğim android işlemci ile prog. yükleme ve geliştirme nasıl yapılır bu konudada bir yardım olsa ..
iphone 4 bence..
Bekleyip biraz daha 4S alin. Apple ve diğerleri....
İphone dediğim gibi 3 kullandım 3gs kullanıyorum,4 bir çok tanıdığımda var açıkçası değişiklik istiyorum ara yüz olsun appstoredan ayrı bir alanım olsun-jb hiç yapmadım yapmayıda düşünmedim.1.2ghz işlemci 4.3 inç 540x960' çözünürlüklü HD ekran çok cezbetti beni.
ıphone bugune kadar yapılmış en iyi telefon... samsung alınabilir glxy 2
ayfon for derim.
Her fırsatta şu flash desteğinin olmayışı söyleniyor iphone u kötülerken. Kime nezaman nekadar lazım oluyor flash desteği ???
Jealbreak lı bir İP4 ten daha iyi bir telefon hala üretilmedi.
desire hd kullanıyorum tavsiye ederim :)
İlk çıkan iphone u ve 3g yi kulladım.Kardeşim şuan iphone 4 kullanıyor fazlasıyla kurcaladım.Bende Galaxy S var ve kesinlikle Android derim.Şunun şusu iyidir bunun busu kötüdür demeden mümkünse cihazları yanyana koyun kurcalayın biraz zaman geçirin.Hangisi aklınıza yatarsa onu alın.Androidde karar kılarsanız HTC sensation kesinlikle süper bi cihaz.
Arkadaşlar yakın zamanda Htc Desire HD aldım , 2 telefonun da birbirinden özellik olarak çok az farkı var , kişiye kalmış bir durum.Yalnız şu var ki İphone ben aldığım sırada 2.5 milyar iken HTC 1.5 milyardı aradaki 1 milyarın Iphone'a değmeyeceğini düşündüm, ekran olarak 4.3" boyuta sahip olduğu için tercihim htc'den oldu.Ayrıca şöyle de bir durum var ki Android Market'teki neredeyse tüm uygulamalar ücretsiz , İphone da durum tam olarak ne bilmiyorum.
Youtube'da bu 2 cihaz haricinde muadili birçok cihazın karşılaştırması var oradan da izleyebilirsiniz ama fiyat dışında (aldığım sıradaki fiyatından konuşuyorum) bariz bir fark yok.
Cihaz özellikleri bakımından kafamı kurcalayan bir sorun yok,Kullanım olarak Htc kullanmamış biri olarak; iphone sonrası zorlama olur mu? İphone ciddi anlamda kullanımda sorunsuz ve basite indirgenmiş bir telefon
Androidden sonra iphone da sorun yaşıyorum kullanım konusunda :)
Bence söylediğin şeyde neye göre kime göre durumu söz konusu.Hem ne açıdan en iyi telefon ? Bunun kıstası , işlemcileri , video kamerası , çözünürlüğü , ekran boyutu gibi sayısal verilerin dışında , kişilerin tercihine bağlı olarak renk , telefonun boyutu , telefonun tipi gibi durumlar da söz konusu bence....