Kayıt ol

Eski 20-06-2011, 13:32   #1

_FrKn_ - ait Avatar

Otomobil: sedan VTI

Elektrikçi Stajyer Çırak vb. Arayan.

konu açmayayım açmayayım dedim ama imzaya link falan koydum pek dikkat çekici olmadı galiba.bugün arkadaşın dayısının yanında işe başladım.beyaz eşya tamiri falan dedik uyar dedik ama şimdi bakıyorum pek te alakası yok.konuyuda şuan dükkandan açıyorum zaten.alanıma daha yakın iş yapan bir işyeri bulmak istiyorum.anadolu teknik lisesinde elektrik-elektronik dalı,pano montörlüğü bölümünde okuyorum 18 yaşındayım.
gaziosmanpaşa , bayrampaşa veya ulaşımı kolay çevresinde bu yaz beni yanında çalıştırabilecek bir büyüğüm varmıdır acaba.şimdiden teşekkürler.saygılar.

3rk4n´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Lupo alır hertürlü devir bandı fark yapmaz lupo ya. Lupo suya girdiğinde ıslanmaz , su lupolanır.
_FrKn_ isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 20-06-2011, 13:33   #2

MeRtCaN - ait Avatar

Otomobil: Civic VTI Motorsiklet:Keeway Focus

MeRtCaN - ICQ üzerinden Mesaj gönder
Ankara da olsan gorusebılırdık
bız arıyoruz çırak

R-Turbo Kalbimizdesin....
MeRtCaN isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 20-06-2011, 13:37   #3

_FrKn_ - ait Avatar

malesef abi.ilgin için saol.

Lupo alır hertürlü devir bandı fark yapmaz lupo ya. Lupo suya girdiğinde ıslanmaz , su lupolanır.
Eski 20-06-2011, 13:41   #4

makif84 - ait Avatar

Otomobil: clio 3

beyaz eşya tamiratı iyidir.Bende elektronikçiyim,bence nasıl olsa sıtaj yapıcaksın ordanda bişeyler kapmaya bak derim ben
makif84 isimli üye çevrimiçidir (Online)   Alıntı ile Cevapla
Eski 20-06-2011, 13:50   #5

_FrKn_ - ait Avatar

aynen abi hala karasızım.ama etrafta ütü klima vb. görünce bir tuhaf oluyorum.gördüklerimle hiç alakası yok.ne bilim elektrik tesisatı falan olsa benim için daha iyi olur.zaten staj da önemli olan iş ortamını görmek derler ama yinede kafama yatan bir yer bulabilirsem uygun bir dille burdan ayrılabilirim.okullada konuşmam gerekicek tabi staj kağıdını kaşeletip verdim çünkü.

Eski 20-06-2011, 13:59   #6

Spawn - ait Avatar

Otomobil: '93 200SX S13 - '95 Del Sol VTi EG2

şantiye'ye gidermisin? tam bahsettiğin iş ile alakalı
Spawn isimli üye çevrimiçidir (Online)   Alıntı ile Cevapla
Eski 20-06-2011, 14:00   #7

Otomobil: white ies

kardeşim sakın yanlış anlama beni ama işte zamanında iyice araştırmayıp ortamı gidip görmeden bunlar ne iş yapıyo ben ne öğrenirim ne kaparım kendimi nasıl geliştiririm araştırmasını yapmadığından kaynaklanıyo şuanki durumun...bende elektronik bölümü okudum staj yerlerim hep iş yapmayan bişey öğrenemediğim yerler oldu çünkü hiç araştırıp etmeden gidip geldim oyüzden şuan mesleğimle çok alakasız bir iş yapıyorum..eğer kendini mesleğin üzerinde geliştirmek istiyorsan çok iyi araştır ve kendini geliştirebilceğin yerlerde staj yap yada askere kadar çalış sonra çok pişman olursun..şimdiden Allah kolaylık versin umarım istediğin gibi gönlünce biyer bulursun..
buraek4 isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 20-06-2011, 14:02   #8

_FrKn_ - ait Avatar

abi dediğin gibi zaten yanlış anlaşılcak birşey yok.çok geliştirmek istesem kendimi zamanında gidip araştırsam böyle olmaz işte.okulda sınıfı geçelim gerisini boşver diye düşünüyoruz napalım.

Eski 20-06-2011, 15:05   #9

makif84 - ait Avatar

Otomobil: clio 3

_FrKn_´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
aynen abi hala karasızım.ama etrafta ütü klima vb. görünce bir tuhaf oluyorum.gördüklerimle hiç alakası yok.ne bilim elektrik tesisatı falan olsa benim için daha iyi olur.zaten staj da önemli olan iş ortamını görmek derler ama yinede kafama yatan bir yer bulabilirsem uygun bir dille burdan ayrılabilirim.okullada konuşmam gerekicek tabi staj kağıdını kaşeletip verdim çünkü.
bide kısa vadede şöle düşün tamiratını öğreneceğin malzemeler senin çevrendede kullanılan aletler,iyice öğren bence eşinin dostunun böle cihazları arızalandığında hem tamirini yapıp hemde harçlığını kazanabilirsin. Daha sonra Bölümünle ilgili 4 yıllık olmazsa bile 2 yıllık meslek yüksek okulunu oku derim.Ben meslek yüksek okulunu bıraktım şuan çok pişmanım
makif84 isimli üye çevrimiçidir (Online)   Alıntı ile Cevapla
Eski 20-06-2011, 19:38   #10

_FrKn_ - ait Avatar

değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim.bu yaz lık burda çalışmaya devam etmeye karar verdim.

Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Konu Seçenekleri

:::: Şu Anda Saat: 23:11 ::::