yakın bir arkadaşım için 24-25 tl arası araç arıyoruz aklımızda herhangi bşr araç olmadığı için sizden yardım alalım dedık benzınlı tuplu dızel fark etmez tavsiyelerinizi beklıyorum
yakın bir arkadaşım için 24-25 tl arası araç arıyoruz aklımızda herhangi bşr araç olmadığı için sizden yardım alalım dedık benzınlı tuplu dızel fark etmez tavsiyelerinizi beklıyorum
2009 suzuki swift 1.3 4x4 MT var bi tanıdığımızda. 20.000de siyah renk 2 parça boyalı değişensiz kazasız tertemiz bi araç. son fiyat 21.500 diyolar düşünürseniz![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Rica ederim![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Mazda 3 ya da corolla alın düşük kilometreli, 30 yıl binersiniz![]()
Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var)
okadar fazla seçenek varki arkadan itişili, önden çeker, tek kapı, 4 kapı dizel benzinli cabrio vs vs bence önce nasıl bir şey istediğine karar versin arkadaşın seçenekler azaldıkça daha kolay bulunur, sahibindene yazdığımda bile 24-25 arası 7.063 araç çıkıyor
kendi arabam diye demiorum corolla e12 kasa şiddetle tavsiye ederimhatta 1-2 daha çıkarsanız dizelini bile alırsınız
bılındık aracların lınkını atarsanız daha kolay olur bızım ıcın varsa ılanı olan ? 4 kapı tek kapı fark etmez kafamıza yatan olurdsa anlasılırsada alınır
önce amaç ne görsellikmi performansmı ekonomimi gazlamakmı baskın olan seçenek hangisi ona göre yazalım bizde
Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)