|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: R Laguna 2.0
|
Arkadaşlar bu hafta Laguna 2.0 aracıma LPG taktırmam gerekiyor. önerileriniz nedir kullanıp memnum kaldıgınız lpg sistemlerini ve güzel işcilik yapan yerleri paylaşmanızı rica ederim.
Aklımda BRC(italyan ürerimi) Lavato Tartarini(?) Teleflex ve Prings in fiyatları ve verimliliği hakkında cokda bilgim yok __________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
Kendini yarış AT'ı sanarmış. |
|||
|
|
|
|
|
#2 | |
![]()
Otomobil: Golf 6 TDI
|
Sölediğim gibi Prins+ iyibir usta ile en güzelini yaparsın ama biraz daha maliyetli olur Serkan
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Impreza Station Wagon, 406 Hdi
|
Teleflex çift regülatör sistemi ile performans anlamında çok başarılı ama maliyeti yüksek 2000 Lira civarında
__________________________________ Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: white ies
|
öncelikle hayırlısı olsun serkan araban maşallah kız gibi..lpg ye gelince ben arabamda atiker kullanıyorum ama sana tavsiyem brc prins gibi markalardan şaşma..motorun neye uyumludur değildir pek bilgim yok ama 8 silindir de kullanmıyosan prins de bence aşırı külfetli olur...
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
prins çok pahalı geçen sormuştum ben 2,00+ bi rakkam çıkarttılar
brc zaten kendini kanıtlamıuş bir sistem 1200 civarı bir ücreti olması lazım diğer saydığın markalar hakkında pek fazla bir fikrim yok atikerde taktıra bilirsin uygun fiyatı sistemini yenilediği söyleniyor hatta brc ile aynı sistemi kullanıyormuş |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Lancer
|
kme sistemini tavsiye ederim, ümraniyede tanıdığım bir yer takıyor.
Her araç için yazılımlarıda mevcut.. ben 3 araca taktım hepsinide sıkıntısız kullandım.. |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Impreza Station Wagon, 406 Hdi
|
Biz Forester'a teleflex taktırdığımızda 3 gün kalibrasyon sürmüştü. En önemli nokta bu aracın iyi kalibre edilmesi.
Lpg takıldıktan sonra 25.000 km normal bakımlar yapıldı Lpg ile ilgili bi civata bi sıktırmadık ki dağ bayır gezdik arabayla kar kış dinlemeden. __________________________________ Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
prns 2 ise bana bu sefer ücret yüksek gelicek fazla parçalandık daha yapacak işlerde oldugundan okadar veremem pringse
bekliyorum tavsiyeleri ve dükkan isimlerini şurda taktırılır v.s. diye __________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: W220 + florasan + vti
|
kankacım maslak 2. kısım 25. sokak TGS otogaz Prins bayisi ama diğerleride var montajları perfect diyim yeter montaja getirilmiş sıfır lüks arabaları görürsün zaten gidince. Şenol abi var istediğin zaman selamımla gidip en uygun fiyata işini görürsün.
bu arada ne yaktın hesapladın mı msn
__________________________________ "HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... " NAMIK KEMAL Atmoşferit fitenk ![]()
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: 00 EURO ACCORD ATM LPG
|
serkancım hayırlı uğurlu olsun öncelikle.. kazasız belasız binmeyi nasip etsin rabbim..
lovato kullanıyorum çok da memnunum 1250 tl ücreti.. |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: ---
|
En iyisi prins bence 1800tl civarına taktıklarını hatırlıyorum hatta bi sensörü takmazlarsa fiyat daha da düşüyordu. Bir bayiden fiyat almak daha mantıklı.
|
|
|
|
|
|
#12 | |
![]()
|
![]() arabayla 470 km yaptım benzinciden eve depoyu fullemiştim 120 liraya geldim km'de 250-260krş arası yaktım ara ara bastık ara ara sakin gittik ama yol calsması cokdu bide izmire ekonomik gitmek cok zor iş miş hep dağ iniyoruz dağ cıkıyoruz tgs yide araştıralm fiyat alalım ozaman. __________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
|
|
|
|
|
|
#13 | |
![]()
Otomobil: W220 + florasan + vti
|
o zaman hiç taktırma lpg benım dizel fluence 30 kuruş yakıyor
__________________________________ "HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... " NAMIK KEMAL Atmoşferit fitenk ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
serkanım k.haneden çağlayana çıkarken virajda brc nin distiribütorü var orda uygulama yaptırdık 2003 civic e çok çok memnun kullanan arkadaşımız
2A MÜHENDİSLİK A.Ş. Kağıthane Cad. No:2 KAĞITHANE Tel : 0 212 321 52 52 __________________________________ Hayat ne garip dimi.? Konuşan odunlar, yürüyen kaşarlar falanlar filanlar.. |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
|
yavuz abi 2007 de bende getze taktırdım orda arkadasm ıcın memnundu orasıda aklımda ama brc yerliye geçmiş v.s. sölentileri var bende yerli olsn istemiyorm
__________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: 306 GTI-6
|
Arabaya alışınca o yaktığın değer daha da düşer emin ol
![]() LPG iyi bi ayarla zaten baya baya bi çeker aşağı fakat o kadar sık kullanıyo musun arabayı, değer mi yani LPG taktırmaya :S ? Önce ş.içi bi ne yaktığını görseydin 1 aylık bi süre şöyle, ben olsam şahsen böyle yapardım. |
|
|
|
|
|
#17 | |
![]()
|
dediklerinde haklısın aynısını yapmakdan yanaydım fakat unutmusum plakayı acil geçirmem gerekli ve lpgyi sonra işletmeye bidaha para vericem. bu nedenle hmen lpgyi takıp muayene işletme işini halledip plakayı almam lazım o yüzden zaman veremeyeceğim baranda şehir içi 8.8 ortalamaları videosu falan var ben aldıgımda sehir içide 8.8deydi araba. cok binmk istemiyorm haftada 2 gün falan ama soncda araba işi belli olmyor 2 diyorz 5 gün bniyorz falan filan diye gidiyor
__________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: Tempra 2.0 16 V
|
serkan teleflex hakkında herkes olumlu görüş belirtiyor kullananlar memnun.fiyatlarını bi araştır bence 200-300 fazla ver sorunsuz kullan
__________________________________ barnak bassam olurmu ? |
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
|
ahmet abi 200-300de değilim ama arada 600-700 olunca cok fazla geliyor
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |