bmw yi çokta hafife almayın, gerçek ciğerlisi napcağı belli olmaz 1.6 hacimli araç karşısında..
Printable View
bmw yi çokta hafife almayın, gerçek ciğerlisi napcağı belli olmaz 1.6 hacimli araç karşısında..
Bmw hafife alınmış bile.. bakımlı bi bmw ile vtc 2 denemesi izleyen birisi olarak hondanın sadece bmw nin yanında yürüdüğünü 140 dan sonra honda nın sellektör yaptığını bizzat gördüm.. BMW var - bmw var.. model farkına rağmen.. ;)
e 36 nın top-speed hızı zaten 220 civarı.. 200 den sonra üzme durumu çok geç olur. 140 tan sonra üzecektir. :) sağlık problemi yoksa.! varsa zaten benzininizi harcamayın bile.. ayıp olur.messiyle maradona karşılaştrması gbi olur.. :)
Arkadaşlar e36 değil, e46 ci deniliyor yapmayın. E36 Zaten geçer. Ama e46ci gerçekten e36 kadar gitmiyor.
e36veyae46 m3üde vtiyıda geride bırakır ama benin sarfiyatı konsuunda
bmw hantal olmasa o hacimle çok şey yapar ama ağır işçilik ve malzeme motoru yetersiz kılıyor ...bence
neye göre yetersiz.. bmw nin güçlü olması gerektiği araçları var zaten her markanın olduğu gibi. alt segmente uygun araç tasarlamaları ve kaliteden ödün vermemeleri başka türlü olamazdı sanırım..
3.20 kaç model. buda önemli... 2002 den sonra 177 hp olarak ve 2.2 olarak üretildi çünkü..
ya 320 nin performans yönunden savunalacak bi tarafı yok kaldıki performansa dayalıda yapılmadı 1.6 kus gibi araba tabi gecicetir ama hersey gecmek değil yol tutusu durusu karizması vs vs =) en basitinden kaporta saclarını kıyaslayın
bu arada 318is in 320 den daha ıı yurudugune bı cok kez sahıt oldum:) e36 da
Vtec 2 180 e kadar onde olabilir bmw sonradan gecebilir
ya keşke video ya kaydetseydim.. arkadaşlar bastı öylesine.. bmw düzgün bi araçtı. honda nın arka kapısındaydı 120 ye kadar. sonraki yol bmw nindi.. bahsettiğim e 36ydı ama e 46 da hiç yoktran bi boy yesin. 120-130 da yine yakalıcak.. ne 200 ü allah aşkına :D:D 150 ye akdar iş biter..
şunu biliyoruzki vtec2 geçse bmw 315 ten bozma ciğersiz olucak buna alıştık. ben olsam konu bile açmazdım yusuf abi.
Stock vtec2 bence hiçbi 320yi geçemez. E36-46-56-66
3.25lede kafa kafaya gider bu vtec2 o zaman...