|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: black- white- yellow-black-GTİ. red VTİ TEKRAR blak GTİ ve tekrar yellow ....GTİ ve white 106 gti
|
daha önce bir arkadaş fotoları ile paylaşmıştı emme için port polish yapımını bulamadım elinde foto olan warsa sevinirim veya konuyu bulabilirse makbule geçer.....
__________________________________ Ummadık anda arayan eski sevgililer 2'ye ayrıLır ; Acı çekenler, canı cekenler ![]() şevki özcan...... |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
|
TechWorks
Otomobil: billet
|
fotoyla p&p mi yapıcaksınız?
__________________________________ eleştiri gizli hayranlıktır.
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: nıssan primera gt & SR20DE
|
japan tuner nickli üye yapıyo bildiğim kadarıyla...
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: BMW E34 5.20i
|
japantuner kaan abiydi sanırım port polish yapıyor
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: 306 GTI-6
|
Yaptırmak istiyosanız yardımcı olayım. japantuner kaan abi yapıyor tel pm'liyim istersen ara konuş abi alican yönlendirdi dersin samimi abimdir
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Leon 1.8 T
|
Bende bi tel pm alabilirmiyim? Bende yaptrmayı düsünüyorum..
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
tabi
atıyorum pm. daha önce mcs örneğide mevcut ne kadar verim alındığı filan belli yani..
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
Ne kadar etkisi oluyor? Hissedilir bir fark oluyor mu mcs de? Ne kadar suren bir islem? Parcayi göndererek yaptirabiliriz heralde dimi? Cok saol bu arada..
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
Sitede videoları vardı t-sport'la bulamıyorum şimdi, fakat 3boyu net var arabayı sağlıklı sayarsak ve soft tune edilmişse.
Üst süratlerede baya rahat cıkıyor araç ![]() söküp gönderiyorsunuz evet. Diğer konularda pm'de ki numarayı arayabilirsin dediğim gibi, rica ederim. |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
Biliyorum o mcs yi.. Fakat sadece pp yapilmadi baska islemlerde yapildi o araca..
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: hdi 68 hp
|
Port polish benim arabayada yaptik emme manifolduna turbo ici giris ve cikislari kesinlikle 1boyu rahat var dizel benim arac benzinli araclarda dahada fazla fark oluyor kaan gercekten ustasi bu isin hic bir sorun yada sıkıntım olmadi siddetle tavsiye ederim dusunenlere
![]() numarasini isteyenlere bende ulastirabilirim resimleri bulabilirsem ekliycem buraya __________________________________ 206 1.4 hdi 68hp yavru mürekkep balığı ![]() powered by ecufast d.r. ecu powered by p.p.r. motorsport,,powered by imamoglu turbo powered by maxi powered by tdipower powered by ecutuned
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: black- white- yellow-black-GTİ. red VTİ TEKRAR blak GTİ ve tekrar yellow ....GTİ ve white 106 gti
|
gaz kelebegi için wardı bulamandım fotolarını..
__________________________________ Ummadık anda arayan eski sevgililer 2'ye ayrıLır ; Acı çekenler, canı cekenler ![]() şevki özcan...... |
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
bizim motorlarda ekstra işlem yoksa(stoksa) işe yaramıyor diye biliyorum acaba yanlışımmı var? deneyip gören varmı?
__________________________________ O şimdi asker canı rolling isterr ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
alakası yok işe yarıyor stok motordada. fakat chip filtre egzos gibi komibasyonlarla işlevi daha çok ortaya çıkıyor doğal olarak
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: Jetta TDI
|
Kaan abi bu işi gerçekten çok güzel yapıyo
|
|
|
|
|
|
#16 | |
![]()
Otomobil: Peugeot 206Gti
|
kelebek parlatırsın 5hp. bide filtre takarsın ordan 10 hp. oh ne güsel. __________________________________ kimse beni sevmiiiii
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
|
Kelebek parlatmıyorsun zaten neden sadece kelebeğe işlem yapasın ki?
Emme manifoldu ve gaz kelebeği port polish işlemi güç vermiyor mu diyorsun abi? eğer bunu sen dersen vay işi bilmeyen adamın haline... |
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: Peugeot 206Gti
|
yukarıda kurduğun cümleyi gözden geçir
__________________________________ kimse beni sevmiiiii
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]() |
güç verir vermez mevzundan önce port polish işlemi sırasında pis olan gaz kelebeği ve emme manifoldu temizleniyor tam olarak fark görülmek isteniyorsa
ilk önce gaz kelebeği ve emme manifoldu sökülüp temizlenir farka bakılır polish işlemleri yapılır tekrardan farka bakılır net fark ortaya çıkar mesela bende ekstradan enjektörleride temizledik dynoya çıkmadım ama cai takmış kadar fark oldu diyebilirim __________________________________ 34 TT 540, aynen öyle 540cid tt
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |