Olm zaten sirf s2000 de guc taahhut ettigin icin dukkani kapatip 2 gun benim arabayla ugrastin. Hatta bokunu cikartip arabayi sana emanet edip ben toplantiya gittim hatirliyosan :D Ozgune ayara bile sen goturdun sen yaptirdin ki maksat yapilan isin tam verimini dogru durust gorelim. Emegin coktur kardesim millet ne dese ne kadar elestirse bostur benim icin. Onlar kimin ne oldugunu bilmeden atip tutmayi cok severler. Sen meyva veriyorsun ya kafana tas yemen cok dogal. Ama unutma ki o taslar seni daha da basarili yapar ;)
Ama Utku ve Ilkan abi de sahit su manzarayi hic unutmam arabayi dynoya sokacaz motor sicak blok sicak Kaan almis eline islak bez emmenin ustune seriyor emmeyi sogutmak icin zuahuahuha :hehe: Fan hayvan gibi ufluyor Ilkan abi s2000 nin ustunu acmis montu da cekmis ustune zaturre olma korkusuyla :D Kaanin ustunde incecik spor bi ceket elinde bez fanin onunde motoru sogutuyor :hehe:
[QUOTE=JapanTuner;2406972...senden de ALLAH razı olsun hakkını kişiye teslim eden yapın var abi.[/QUOTE]
Allah razi olsun :)