User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
23 sonuçtan 20 ile 23 arası

Konu: Tüplü araç ?

onat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    araç enjeksionluysa tüpte kullanımda motorda zarar diğerine nazaran daha az oluyor.

amaaa eğer ki karburatörlüyse takılan lpg çok problem çıkartıyor.başımdan gçen olayı anlatayım hemen. hava filtresinin ucunu açık bırakmışlardı.yani araca hava ve lpg şeklinde bi giriş oluyordu.ama bu araçta fazla hava yarattığı için tüpün beyni bunu algılayarak gaz göndermedi.yani algılamadı ve araç rölantideyken kendiliğinden stop ediyordu.sonra bizim muhteşem lpg ustalarımıza götürdük dur abi ben hallediyim dedi.tamam dedik.sen tut hava akışını hava filtresinin ucunu koli bandı ile bantlayarak kes.araç yavaşladı gitmez oldu.bende güçten düştüğünü anladım ve o bantın bi *** yaramayacağını anladım çıkarttım.şimdi arabama zarar vereceğime cebime zarar veririm mantığında iyi bi lpg ci bulana kadar benzinde biniyorum.

sıkıntı ne mi ?? lpg zamanla motor içi unsurları eritebilen bi yakıt.hergün çalıştırırken benzinle çalıştırılmalı ve motor içinde lpg nin oluşturduğu zararları temizlemeli.aracın karburatörlüyse ve lpg uyumsuz çalışıyorsa benzine geçtiğinde problem oluyorsa veya olucaksa lpg alma derim...

sahinsp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    araç enjeksionluysa tüpte kullanımda motorda zarar diğerine nazaran daha az oluyor.

amaaa eğer ki karburatörlüyse takılan lpg çok problem çıkartıyor.başımdan gçen olayı anlatayım hemen. hava filtresinin ucunu açık bırakmışlardı.yani araca hava ve lpg şeklinde bi giriş oluyordu.ama bu araçta fazla hava yarattığı için tüpün beyni bunu algılayarak gaz göndermedi.yani algılamadı ve araç rölantideyken kendiliğinden stop ediyordu.sonra bizim muhteşem lpg ustalarımıza götürdük dur abi ben hallediyim dedi.tamam dedik.sen tut hava akışını hava filtresinin ucunu koli bandı ile bantlayarak kes.araç yavaşladı gitmez oldu.bende güçten düştüğünü anladım ve o bantın bi *** yaramayacağını anladım çıkarttım.şimdi arabama zarar vereceğime cebime zarar veririm mantığında iyi bi lpg ci bulana kadar benzinde biniyorum.

sıkıntı ne mi ?? lpg zamanla motor içi unsurları eritebilen bi yakıt.hergün çalıştırırken benzinle çalıştırılmalı ve motor içinde lpg nin oluşturduğu zararları temizlemeli.aracın karburatörlüyse ve lpg uyumsuz çalışıyorsa benzine geçtiğinde problem oluyorsa veya olucaksa lpg alma derim...
    yani kaliteli bi tüp olsa modelli enjeksyonlu arabada sıralı sistemde sıkıntı yaratmaz sadece motor ömrünü kısaltır dimi

Hızlı_Fransız - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İlandaki araç benim Benim aracım gibi dışı kasası motoru 6 silindir olanlar 14-15 bin istiyorkar hiç kimse kalkıpta 1983 model bir bmw ile 1991 model integrayı eş deger tutmasın eş deger arabalar degil sıfır hondanında fiyatı belli sıfır bmw ninde ne kadar ekmek o kadar köfte malsef Ciddi olan arkadaş sagdan soldan birilerine arabayı sormaz telefondan arar durumunu öğrenir.
    Renault Sports & ///MPower

fastchild - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    araç siteden bi araç ayrıca emsallerine baktığınızda fiyatıda gayet iyi 3.25

bmw'lpg sıralı sistemdir benzinle aşlar yani illk yağlamayı benzn yapr sonra motor lpg'de kendi yağı ile devam eder sıkıntı yaratmaz

1983 model araba ama gayet iyi kemikli arabadır e30'lar akrablık bağları geliştirilmemişse o arabaya yağını suyunu koy bin rutin bakımlarını yaptır devam et ileride 2.8-3.0 felan strokerlar dahada zevk alabilirsin abi sıkıntı yaratmaz bi dünya sensör yoktur üzerinde
    Alıntı Ufuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kanka sen çekirdekten yetişme bi manyaksın belirtiyim dedim
    -Now-34 K 3862 E34 5.20 1996 CosmosSchwarz " Sumfang Edition "

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)