|
|
#1 | |||
![]() |
3 gündür konyadan bi gc8 le takas halindeyiz gibi sahibiyle bu aracı bilen varmıdır gc8 ler hakkında pek bir bilgim yok görüşleriniz nedir açıklamaya bakılırsa yazan yazılara göre pek bilgili biri değil ama fikirleriniz nedir ?
Subaru Impreza 2.0 GT Turbo 1996 Model 22.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk __________________________________ bmw z3 x mazda rx7 x cadillac sts x su vtec x bmw e39 Son Düzenleyen su_vtı; 23-06-2011 23:40. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: bugün var yarın yok
|
o döşeemelere nollllllmuş ya... araçtan soğutur adamı. büyük konuşmayayım ama araç bence temize benzemiyor . hayırlısı
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
ya döşeme vs o tarz şeylere takılan biri değilim işin açıkçası çünkü mutlaka bindiğim aracı kendi zevkime göre yapıyorum merak ettim açıkçası bu aracı
__________________________________ bmw z3 x mazda rx7 x cadillac sts x su vtec x bmw e39 |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: im şu anda yok.
|
İç karartmak gibi olmasın ama görüntüsü pek tat vermedi bana.. Öyle diri durmuyor.. Tabii resimlerinde etkisi büyük..
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
bende dikkat ettim karlı yerde çekmişler onun verdiği yorgunluk duruyor gibi konyalılar mutlaka biliyordu yardım ederlerse
__________________________________ bmw z3 x mazda rx7 x cadillac sts x su vtec x bmw e39 |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: eg civic
|
kirve dur bakalım yarın sorayım sanayide lastikci şükrü abinin aracı
sana gelirmi gelmezmi
__________________________________ Songür Garage Team | Utku SELAMOGLU |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: 3+1
|
Ben şöyle deyim. üzerine para verirse alın. yoksa kafa kafaya takas etmeyin 22 etmez bu araç. turbosu bilmeme ne s ne durumdadaır bakımalrı nasıl yapıldı, şanzumanı nasıl.. her bişeyini iyice öğrenmek gerek ama sanmıyorum ki bunalr iyi olsun. alsanız 96 modelinde çok fazla 2nci eli yok.. Bence başka araç bakın. bende bu aralar gc8 bakıyorum bayadır. ama bu gerçekten uzak durulması gereken bi araç gbi duruyo.. hayırlısı olsun..
__________________________________ MERCEDES bile namaz kılmıyo, RENAULT CLİO |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
üzerine tabi para alıyorum orda sıkıntı yok merak ettim ama aracı erman bakarsan bi sevinirim
|
|
|
|
|
#9 |
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
![]()
Otomobil: -
|
türkiye de katalunya diye bir seri yok. genel de rengi koyu lacivert olan 96 model sahipleri katalunya yazardı ama bunun rengide koyu lacivert değil
![]() araba içden dıştan iyi durmuyor, iç mekan kaplaması, devir saati, pek bilinçli modifiye edilmiş gibi durmuyo göstermek lazım yine de |
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
araç sağlıklı gideri güzelse gerisi kolay ondan sordum açıkçası erman yarına bakacakmış orda ondan haber bekliyorum
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: stock 1.4 is&yuan 150 cc cross&yamaha DT 125 R cross
|
umut sarnuf yok bir de 1996 model araç fiyat çok haberin ola geçen 138 binde 98 ini 18 bin tl ye aldık yani fiyat çok
__________________________________ 05352793533-05545364484
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
"buyuk beyın buyuk kafa turbo "
bu nedir yaaa |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: stock 1.4 is&yuan 150 cc cross&yamaha DT 125 R cross
|
kanka katalunya çift turbo toplamı büyük kafa turbo ahahhaa
__________________________________ 05352793533-05545364484
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: Japon-Alman
|
araçta lpg var
Ali abinin arabası dicem ama bagajda sistem varmı polyesterli. 2 sene önce iyi idi diye biliyorum motor için falan yapılı vs. yaklaşık 730gündür hiç haberim yok |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: 99 Elantra
|
Alıp üstüne sağlam bir masrafa gircekseniz güzel olur tabiki
![]() çokk daha iyileri var ama siz bilirsiniz hayırlısı olsun ![]() bakıyorum bakıyorum sevemiyorum yahu
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: opel corsa 1.3 cdtı
|
sahibinden de gc8leri uzun zamandır takip ediyorum da bunun fiyatı çok gbi duruyo ama bilemem tabi nedir aracı okdr ii açıklaması yok çunku
__________________________________ ☻/ /▌ ''J.Я OKÇU'' / \ I ♥ My Co®sa... |
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: Impreza Station Wagon, 406 Hdi
|
Umut arabanı standart hali ile ver takas edelim
![]() Bu ne ya araba yığılmış, ölmüş saygıdan gömmemişler 205.000'de motor yapıldımı kim yaptı ne şartlarda yapıldı ? Şanzıman ne durumda ? Kumar oynamaya gerek yok Umut, gc8 istiyosan ben sana düzgün araba bulurum
__________________________________ Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: W220 + florasan + vti
|
umut araba ağlıyor yavrum yaa
__________________________________ "HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... " NAMIK KEMAL Atmoşferit fitenk ![]()
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: Jetta TDİ
|
Benim vti içinde takas göndermişti araç epeydir sahibindende
|