benim eski subaru satılık kanka 99 model mis gibi.:)
Printable View
arac samımı bı abımın aracı gecen yarıslarda guzel dereceler kupalar kazanmıs bı araba fotolarda gorundugu gıbıde bı arac deıl yakından veya net fotolarını ıstemenı tavsıye ederım ... ha kaza durumu ne bılmıorum yalan deıl ama motoru sorunsuz yapıldıgını bılıorum ve halada kostura kostura bınıyo sıkıntıda cıkartmadı
Gc8 düşünüyorsan 98-2000 model aralığında bak bence. senin vti ın bu aractan kat be kat daha güzel bence umut
Bu sahibinden önceki sahipleri arasında 2 ayrı arkadaşımdan geçti bu araç. Özet olarak; kaza-değişen gibi takıntıların yoksa düşünebilirsin aracı.
Katalunyamdır nedir öyle bir seri türkiye ye hiç gelmedi hala inatla katalunya deniliyor,ayrıca bu araba yazılınan 2 katı para yer öyle adam olur.Son olarak büyük kafa turbo yazıyorsa yada diyorsa kaçıcaksın ordan..
büyün beyini okuduktan sonra yorum yapamadım kardesim...birde vti zor başa cıkıyorsunuz gc8 ile nasıl bas ediceksiniz mrk ediyorum :)
Büyük Beyin :D
Okadar büyükki istediğinizi yazabilirsiniz içine şiirler destanlar gibi :D
(buyuk beyın buyuk kafa turbo 286 hp orjinal güç.)
bu kısımda ne demek istemiş acaba? 286hp orjinal güç nasıl oluyor? büyük beyin nedir?
aracın fiyatı gereksiz fazla ve kesinlikle temiz bir araç değil, belliki çakalın çukalın eline düşmüş yazık olmuş, 18den aşşa verirse alın....
Çocuk ben bunu daha yeni gördüm.Sana söyleyecek laf bulamıyorum.Söylersem de banlarlar beni forumdan.Ama akşam ben sana yapacaklaırmı biliyorum olm çekecğein var elimden.O yeni yaptırdığım vites kolu varya vtecte olan.Hahh işte onu ordan sökecemmmm sonra görecen sen neler oluyor.Seni çok boş bırakmaya gelmiyor anlaşılan.
gereksiz duruyor araç...
konuyu açan arkadaşta takas durumu olduğundan sormuş, yoksa cash para verip bunu alacak değil ya. kendi arabasını istediği fiyattan sayarsa bunuda takasta alırsa ne olur gibi düşüüp öyle cevaplayın bence
umut bu bizim crx le kalkan araba yanılmıyorsam yakından incelemedim ama videosu bu
YouTube - ‪crx vs gc8‬‏
böyle cümle kuran tüm subaruculardan nefret ediyorum...Alıntı:
ilandaki subarucu Nickli Üyeden Alıntı