evet beyler avrupa yakası toplanıp gidek ya
Printable View
evet beyler avrupa yakası toplanıp gidek ya
Çağkan Güçer - CagkaN
Güneri Çınar
Can Tüfekçioğlu
Berk Sinan Ertaş
Umarım geç olmamıştır isim yazdırmak için?
Avrupa yakasında toplanma tarzı birşey olacak mı acaba?
uğrayıp kaçmama gerekir hemen vıaporta gelip giderim yeğeni kestiriyoruzda azıcık ucundan :D
burak sağlam
ben pazar katılabilirm büyük ihtmalle ama c.tei iş yerinden çıkmam mümkün değil :(
pazar varmı birşeyler ?
Arkadaslar ben Cumartesi sabah orda ılıcam saat 14:00 da pilotlar ve servis alanları grup olarak ziyaretimize hazir olacak o nedenle viaportta Saar 13:30 da bulusmamiz lazim . Suan ceple yazdığımdan listeyi duzenleyemedim ama ustteki isimleri ekli saying ;) yarin her turlu soru yol tarifi icin bana 0554 400 8009 Dan ulasabilirsiniz. Mustu avrupa yakasi sorumlusudur :) yarn gorusmek uzere.
Bu arada aktivite ucretsizdir arkadaslar ;)
msn pilizzzzz
Anadolu yakasindan gelicek kim var erenkoy kozyatagi civarindan gelicek bir arkadasimiz var alabilicek varmidir ?
+ Bahcesehir tarafindan gelen kimse varmidir bir arkadasimizda orda var aracsiz ??
Çok önemli ailevi neden dolayı yarın ögleden sonra beykoza gitmek zorunda kalıcam :(
Gelemeyip sizlerle tanışamıcam diye baya bi sıkıntı yaptım .
Şu anda pendikte felaket yağmur yağıyo inş yarın yağmaz ama serin olur hava güzel güzel eğlenirsiniz :)
mustu bu gece bende kalıcak pampa, sence sabaha çıkar gelirmiyiz :D sabahı görebilirmiyiz :D
kaçta başlıyor orginizasyon?
kanka mustu halen gelmedi, araba bekliyormuş ama gel fark etmez pampa 0554 375 46 98
niye arıyosun ki evi biliyosun gel işte
Servis alanına girebiliyormuyuz Buğra abi? Hani teknikerleri izleriz otomobilleri izleriz foto çekeriz v.s?
iyiymiş 11.15'te Transformers 3'ü izlerim via'da sinemada çıkar otoparka gelirim Allah'ın izniyle.gösteri etabı olucakmı abi?Lunaparkın arkasındaki boş arazide olmuştu bir defa bir defada Volkan abi orda bir muhabiri alıp show yapmıştı fotoğraf çektirmiştim Volkan abiyle.:)
oo iyiymiş erken gelebilmemiz yarın ben 2-3 civar gelirim madem erken ayrılmamam gerekecek o zan biraz daha erken gelirim
burnumuzun dibinde organizasyon var gidemiyoruz. Saat 15.30da işte çıkış saatim =( orda olurdk yoksa
1- ef186 - K.Bugra YILDIRIM
2- göki,zd - Gökhan YILMAZ
3- 0k4N - Okan Dayıoğlu
4- oenal - Gökhan ÖNAL
5- M.Can Çimir - Can Çimir
6- Efe Ersoy (efe)
7- Ercüment Can Tolun
8- ilkay325i - Erdem İlkay Aymutlu
9- Batuhan Serel - corolla117
10- Levent Sevim - levent
11- Fatihöztürk- Fatih Ozturk
12- Yiğit Atilla - yiit
13- Yasarim - Yasar Ozcifci
14- peace1747 - barış asan
15- mmustu
16- smustu
17-Mert Bilgiç
18-Tuğçe Erkek
19-Aslan
20-redlinemst - Mesut Yücel
21-Çağkan Güçer - CagkaN
22-Güneri Çınar
23-Can Tüfekçioğlu
24-Berk Sinan Ertaş
25-
Güncel liste budur ( gelemeyecekleri çıkartmadım olurya gelirlerse kapımız açık *****)
Ben sabah erken saatlerden itibaren servis alanında olucağim erken gelicek arkadaşları erken beklerim ama saat 13:30 - 14:00 ü geçirmeyin arkadaşlar . mutlaka 14:00 öncesinde orada olun .
Her türlü sorunuz için arayın bide gelince arayın ki alan büyük buluşabilelim biryerde ...
0554 400 8009
Görüşmek üzere
gelebilirşem 4 gibi orda olmayı planlıorum 3-4 kişi o zmn napıcaz :D
problem olmaz eger işim erken biterşe orda olucam.
bende 6 gibi falan gelmeyi düşünüyorum buğra bey ben neleri kaçırmış olcam
Eşşekli,k edip yarış öncesi otomobili çekiciye bindirmeyip yürüttüğümden başıma iş aldım. Yarışa katılamıyorum. Seyirciyim :)
nerde millet ? gelicekler tok sport un garajına gelsinler..
bende geliyorum nerdesiniz
bu saatten sonrada gelmek sacma olur heralde.
ben 14:30 gibi bi gittim dolandım garajların orayı falan kimseyide tanımadığımdan tanıdık simada denk gelmediğinden mal gibi dolandım tek başıma :D keşke numaranızı alsaydım.Her neyse güzeldi genede evoların subilerin sesleri yıktı orayı :)
onları yakından görmek farklı bir duygu birde yarış alanına gittik çok da güzeldi taki bir kaza haberi gelinceye kadar allah yardımcısı olsun etap yarıda kesildi
Nedir yarinki plan?
Via / Port otoparkında seyirci etabı olmayacakmı ?
BarlAs standın bekleriz arkadaşlar
Nitro oxide