|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: 1.5 dizel behzat ç mobil
|
geçen gün babama araba kiraladık kiraladıgımız şahıs güvenilir bir arkadaş oldugu için muhabbetimiz var bana şık bir uyarıda bulundu bostancı köprüsünün ordaki sh**l den benzin alma eksik koyuyorlar dedi haliyle oradan almadım
Bu doğrumudur ve etrafta gözle görülür bir farkla bunu yapan istasyonlar varmı? marka ismini sıkıntı olmasın diye tam yazmadım ancak bilenler anlıyacaktır |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: akbil
|
Sirkülasyonu bol bi benzinlik,kaldi ki nasıl eksik koyabilirler ?
40TL(örnek)Xlitre fiyati=LitreBırkac kez bende ordan doldurdum,bir sorun yok. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Bahsettiginiz yer shelli getirenmidir distrbrtrumudur nedir öyle saglam bir seydi, sanmiyorum orda o tarz bisi olucagini...
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: 05 Black Typer 11 Polo Tdi Dsg
|
bu bahsedilen yerden biraz daha ilerde bi shell istasyonu daha var yanyolun üstünde kalıyor,cenaze olan istasyon o 97 oktan bile satmıyorlar.En çok olumsuz yorum ordan duymuştum.
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Saplamalık Budaklı Meşe Odunu,Turbo Kızılcık Sopası,
|
valla ben genel olarak hiç birine güvenmiyorum
bi gözüm sürekli pompadadır, her zaman da fişi isterim. kaldı ki makinada hile yapıyorlarsa, onu zaten anlayamayız sanırım, öyle bi şey varsa da Allah'ından bulsun ne diyeyim.
__________________________________ Some cars are for boys and the others for real men only. "M3 drivers have no friends."
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: 1.5 dizel behzat ç mobil
|
genel bir korku oluyor aslında suçu istasyonlarada yıkmamak lazım fiyatlara baksanıza
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
Valla ben hepsinde şüpheleniyorum ama yapıcak birşey yok..
En cokta şehirlerarası yolculuk yaparken yol kenarlarındaki tenha benzinliklerden
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: stroked Del-sol
|
kalibrasyonu yapmayanlar war kalibrasyonu kotu yapılınca yada yapılmayında orda verdi yazıyor ama vermiyor çok az farkediyor ama gunde çok ciddi kar sağlıyor ama işte cesaret işi onlarınkide
az verme çok vermenin dışında çok sakat şeyler de olabiliror benzinliklerde kah onların suçu kah ana merkezin şansa dansa gazlıyoruz resmen __________________________________ Who said del slow??? |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Hyundai Accent Era 1.4 Team
|
şüphelenen arkadaşlar damacanaya doldursun sonra tartsın fişteki litreyle aynıysa deposuna döksün
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: BMW E34 5.20i
|
kalkit vedisi opet E-5 maltepede zümrütevler köprüsünün orada bostancı yönünden gelirken mıtsubıshı çizgiyi geçince hemen ileride kartal yönünden gelirken şahsuvaroğlu ford - türkan saylan kültür merkezini geçince ileride
pompada hata,banim koydum deyip koymama her yol var dikkat ediniz |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: İbiza Cupra 2
|
izmir için konusuyorum nalıderede ısıklarda kavsakta bi opet var orda kesin bi problem var tesadüf almıstım ibre çok az oynadı .
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: 94 ex, vfr800 vtec
|
ankara ümitköy opet sadece ben değil tanıdığım bi kaç kişide problem yaşadı.
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: (Red İes Satıldı) VTİ Aranıyor..
|
benim aldığım bp de de bir problem var sanki diğerlerine göre şamandıra daha az yerınden oynuyor anlamadım gıttı kotulemekte ıstemıyorum ama ... :S
__________________________________ TEKİRDAG-GARAGE |
|
|
|
|
|
#14 | |
![]()
Otomobil: b5
|
benzincilerin az doldurma muhabbeti yıllardır hep döner bana görede şehir efsanesinden başka birşey değil.
önceleri olmuştur belki ama artık mümkün değil pompaların tamamı otomatik,adam tutarı giriyo pompa basıyo,eleman sadece pompayı sokup çıkarıyo. nasıl eksik koyabilirki? __________________________________
|
|
|
|
|
|
|
#15 | |
![]()
Otomobil: emekçi mazda 323 ...
|
__________________________________ atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler. |
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
TechWorks
Otomobil: billet
|
Sanayi bakanlığının test araçları var sorun yasarsanız şikayet edin teste gelirler
__________________________________ eleştiri gizli hayranlıktır.
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
TechTurkey
|
supeniz varsa gidin 5 litrelik bir benzin bidonu alin , suphelendiginiz istasyonda doldurun , sonucta + - litre oynarsa bunu gayet rahat anlarsiniz .
__________________________________ Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
|
|
|
|
|
|
#18 | |
![]()
Otomobil: Golf 6 TDI
|
İzmir ağaçlıklı yoldaki shell den hep kıllanmışımdır zira hem ibre daha az yükseliyor hemde daha çabuk bitiyor anlamıyorum neden.
|
|
|
|
#19 | |
![]()
Otomobil: R Laguna 2.0
|
hala duruyor benzin bitmedi
__________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
Kendini yarış AT'ı sanarmış. |
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |