arkadaın 70 yapan dışlışlşlşşl burda hangışı pekı bnde ondan alıcam şuan şahıbındene bakıorum şatılık varmı dıe.
Printable View
O dişliyi bulmak cok zor... Onlar b17sze kodlu motorun şanzumanındaki tabiri caizsse süprüz çıkan dişliler..
Ve pedala yarım basman gerek anca öyle işe yarar... Avans bile verebilirsin :icon_tup:
tamam bn 50 metre avanş veririm de ya yarım gazda yapamazşak ole bışeyı kapılştıgım şahıne gecılırşem arabamı kurşuna dızdırırım yemınle şonrada bı lamborghını ıcın şıraya gırerım.
aziz yıldırım mı o?;
büyükşehır yenı radar şıştemı kurmuş 200 un altında gıdenlere ceza yazıcakmış ayrıyeten 70 in üştüde yaşakmış
Pedala yarım basmayıp dip gaz yapsaydı roketlerdi...Gizli turbo var o araçlarda... o yuzden 180de takılı kalıyor
Aslında ibre sorunlu...
tamam tamam buldum 1ncı vıteşte 100 vurucam artık formulu bnde.
http://meme.zenfs.com/u/2b6f10148b88...2a9af9789.jpeg
Eyvah Liseliler
birde bazı arkadaşlarada iyi dalga konusu çıktı :)
1 vtes 70 redlıne
2 vtesten 3e otomatık atar 2de kesıcı yoktur 185 te kesıcıye girersıniz 4 yanı son vites bayağı uzundur sona doğru dayanır km aracına gore tabıkı
şu işi tam bi açıklayalım bnde şu şekil oluyor kolda vites 1 basıyorum kolu 2 ye çekiyorum araç 2 de yürüyo 7 bin deviri geçiyo 3 e geçiyo devir yine yüksek 4-5 binlerde kalıyo gazlamaya devammm :D
bu kol 2 de araçda 2 vites olmasının sebebi daha performanslı olması mı acaba?
1.vites 70
ibre 240
böl 70e 3.2 yapar araba kaç vites 4 birde geri 5 çarp 3.2 yle eşittir 16
araba kaç motor 1600 böl 16yla 100 at sıfırları 1
redline kaç 8000at sagdakı sıfırları 8
8 bölü 1 8
arabaya kaç kişi biniliyor 5
8 çarpı 5 40 yapaaaarr ve milliyetçi harekat partisinin 40. yıl donumu
benım arkdsmn 1,6 ies manuel var 4. vitesde 220
yapıyo :D
otomatıkde 180 de kesılır ama :)
em-R deneyelimmi?