|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Serçedes
|
abiler arkadaslar Benim kuzene ehliyet almaya cabalıyorum kız dosya yaktı kazanamayacam korkusuyla ben olaya el atdım bikaç aydır kurs bi yandan ben bi yandan bi seyler cabalıyoruz sımdı olay su bunun sınavı 2 temmuzda ama bakanlıkda bi toplantı olmus carsamba günü haziran grubu olarak geçen yani su anki donem kisiler bakanlık demiski zorunlu ders saatleri tehmuzu buluyo tamam ama zorunlu dersen sonra mecburi 10 saatlik direksiyon egitimine yetişmiyor o yuzden sınav fekan yok ! sınavı 15 agustosa erteliyoruz kursa sorduk onlarda gitmiş toplantıya o daha kesin degil pazartesi acıklanacak diyolar arkadaslar bilen duyan varmı ? hafta sonu diye bi bilgi alamıyoz pazartesiyi bekliycez gerci ama Ertelendimi sınav ertelendimi ? 2 ay daha beklenirse kesin kuzen bu strese dayanayıp gene kaybedecek :S
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Connect Silver Edit & Sym Fiddle II
|
Bende 2 temmuz da A2 için sınava gireceğim konu hakkında bilgisi olan varmı? hangi sınavlar neden ertelenebilirki
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
motorsiklet için başvurucaktım iyiki bu donemde başvurmamışım
tatilime denk gelicekmiş
__________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: 08' Audi A4 2.0 TDi , 09' BMW 5.20D
|
Öyle bir şey olmaz inşallah ya off. :S
__________________________________ Gemi gelir yanaşır içi dolu çamaşır roll'de sana bi atlarım iki gözün kamaşır.
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: volvo s80 2.0t
|
sana kim dedi nerden duydun?
bende b den e ye geçiriyorum ehliyeti kayıtlı oldugum kursa çıktım gittim şimdi sordum yok öle bişey dedi girişler onaylandı giriş kartınıönümüzdeki hafta almaya gel dedi sıkıntı yok şu anlık öyle görünüyor. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
Otomobil: Kafadan dip basık 1.9 Vivaro:)
|
Sıkıntı olucagını sanmıyorum. Gecen yıllardada olmuştu böyle bir muhabbet. Ablama ehliyet aldırdıgım zamanlar. Sınav günü sınav yapılır. geçer biter
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: sedan VTI
|
hayırlısıyla bende 2 temmuzda yaşımı dolduruyorum ağustostaki sınava girip alıcaz allahın izniyle ehliyeti.araba yok ama olsun
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
abi benim ehliyet aldıgım kursda alıyoz kuzene kurs soyledi carsamba gunu bakanlıkda toplantı olmus bu konu ile alakalı bunu bize 3 hfta evel soylediler kesin degil dediler carsamba günüde toplantı olmus bi karar cıkmamıs demişler 45 ler yatırıldı onca emek harcandı biz dosyaları ilçe milli egitime yoladık onlarda hazırladı ile yolladı felan bunların davası bu zorunlu 35 saatmı neyo egitimden sonraki mecburi 10 saatlik direksiyon dersi o yetişmiyor diye 1 ay sallıyolarmıs sınavı ama kurs bile diyo gonlunuzu rahat tutun bir sey olmayacak pazartesi günüde gelin sınav giriş belgenizi alın dediler .
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
şimdi başvursak girebilirmiyiz sınava ?
|
|
|
|
|
|
#10 | |
![]()
Otomobil: volvo s80 2.0t
|
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
Otomobil: Kafadan dip basık 1.9 Vivaro:)
|
|
|
|
|
|
|
#12 | |
![]()
|
abi Bize soylenen o yazılı sınvdan önce olması gerekiyor imiş bu kurs bile saçma buluyor bunu ve bir şey olmuycak sadece kendi kafalarına göre bişeyler yapıyolar diyolar yeni cıkdı bu dava alakasız bir şey ama genede tedirgin oluyoruz :S hersey pazartesi kesinlessek tam olayın ne oldugunu ogrenip yazcam buraya pazartesi |
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: 05 Black Typer 11 Polo Tdi Dsg
|
Bende a2 için kayıt oldum bekliyorum 2 temmuzu , kurstan ertelendi vs. diye bir bilgi vermediler.
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
|
|
|
|