şu an tnt de karaşimşek var bu yenimi başladı benmi geç gördüm çok fazla uçmuşlar bu sefer
şu an tnt de karaşimşek var bu yenimi başladı benmi geç gördüm çok fazla uçmuşlar bu sefer
Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar
trt de olmasın 1 haftadır izliyorum efsane ya![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
karaşimşeğin ne kadar hastası olduğumu şöyle tarif edeyim kreşe giderken 25 sene önce falan babam videoya kaydederdi seyredemediğim bölümleri eve gelince izlerdimsonra telli arabalar çıktı sokaklarda manyak gibi gezerdik
kimbilir bu durumda kaç kişi var belki dökülürler
Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar
6 bölümünü çektim izledim netten güzeldi 7 ve 8 cıktı sanırım sonra yayından kalktı mustang lı olan güzeldi![]()
sabah 10:30 gibi gecede tekrarı sanırım trt1 deki
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Aynen aynen izledim bende elçiyi falan kurtardılar.Ama epey uçmuş ya düz yolda giderken jantlar değişiyor![]()
kesinlikle ancak şimdiki gençlik bize göre çok çok şanslı.şu golyatlı,karaşimşekin kötü ikizi carlı bölümlerini ne zaman verecekler acaba?
bende denk geldim izliyorum efsaneyi![]()
BG GARAGE
34 KOR 81 RX8
106GTİ 34 ZN 8402
E21 34 SRT 17
30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)