|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: clio 3
|
Kenan tarihe geçti!Moto 2 GP'de sezonun 7. ayağı olan Hollanda Grand Prix'sinde Technomag-CIP takım pilotu Kenan Sofuoğlu 2. oldu25/06/11 15:07
.HTSPOR.COM Kenan Sofuoğlu, Moto GP'nin bir alt kategorisi Moto 2'nin Hollanda ayağını 2. sırada tamamladı. Büyük başarı göstererek yarışı 2. sırada tamamlayan Kenan Soğuoğlu, Moto 2 kariyerinde ilk kez podyum gördü. Sezonon 7, yarışı olan Hollanda Grand Prix'sine 7. sırada başlayan Technomag-CIP takım pilotu Kenan, yarış içerisinde bir ara liderliğe kadar yükseldi. 6 turu da lider götüren Kenan, son bölümde bir ara 4. sıraya kadar geriledi. Kenan buna karşın finişi 2. sırada gördü. Moto 2 kariyerinde ilk kez podyuma çıkma başarısı gösteren Kenan Sofuoğlu, zaferini Türk bayrağıyla pistte tur atarak kutladı. Hollanda Grandprix'sini ise Catalunya Caixa takım pilotu İspanyol Marc Marquez kazandı. Tech 3 Racing takımından Bradley Smith finişi 3. sırada görürken, Hollanda'da podyum gören son isim oldu. Bayarağımızı yine dalgalandırdı saolsun |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Laguna dTi
|
__________________________________ otomobiline atla, basabildiğin kadar bas, buralardan uzaklaş biraz |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: B18 swap Coupe Civic
|
Keske birisi ilgilenip kenan sofuogluyla ilgili haberleri sitede surekli yayinlasa.. ya da moto2 yarislarini nereden takip edilecegini bilen biri varsa ben yaparim.
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
helal olsun valla cok iyi işler başariyor
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: 98' astra - 05' astra cdtı
|
yarışı seyrettim ve cok keyif aldım kenan burda cok yarış kazanır iice alışsın motoruna
başarılarının devamını dilioreee kenandan.. __________________________________ geLsin hayat biLdiği gibi....... Rpm Race Events...... |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Buldu :)
|
Edit konu varmış .....
__________________________________ Bütün şerefli işler, başlangıçta imkansız görünür… OSMAN PAMUKOĞLU |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Subaru Forester
|
masallah gurur duyuyorum.
__________________________________ Fedakarlık yoksa zaferde yoktur.
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |