|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: R 21 turbo, ''YBR 125 çalındı''
|
sıteden denızlıden bır arkadasımıza 4 adet lastık gonderıcem en uygun nasıl gonderebılırım arkadaslar kargo fıyatları 100 tl den fazla tutuyor bı yardım edın.
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: 106 gti
|
fillo kargo ile gönderin..istanbul dan kemer e 2 lastik yolladılar 15 tl tutmuştu..2 günde geliyor..nedeni de lojistik ağırlıklı bir firma olması.
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: black- white- yellow-black-GTİ. red VTİ TEKRAR blak GTİ ve tekrar yellow ....GTİ ve white 106 gti
|
sürat kargoyla bi sor olmadı.. bi arkadaş var anlaşması varsa sorayım bi...
__________________________________ Ummadık anda arayan eski sevgililer 2'ye ayrıLır ; Acı çekenler, canı cekenler ![]() şevki özcan...... |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
Vallahı cok ıyı olur ozellıkle anlasması olan bırılerı aracılıgı ıle cok uyguna gonderırız heralde ılgınız ıcın tskler.
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
Fıllo kargo tamam kardesım bı arastırayım bakayım.
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: 106 gti
|
|
|
|
|
|
|
#7 | |
![]()
|
hemen pazartesı ıletısıme geceyım bakalım neymıs ne degılmıs.Bırde baska bu fıllo kargoyu kullanan varmı? |
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: vw
|
Ambarlara veya otobüs firmalarının kargolarına sormanızı tavsiye ederim.Gayet uygun fiyatlar veriyorlar
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: CİVİC / EJ9
|
hocam garaja gıt pamukkale ve kamıl koça ver 25 tlde muavıne ver verır he kargo yollıcaksan
sıgorta tel ıhbarı olmıcak ve subeden alıncak dersen ucuz gıder ben 4 jant lastık ızmırden ıst 4o tl gonderdım yurtıcıyle __________________________________ www.ilovemyek.com __________________ Ek hatchback Bir insan, başkalarını övme hastalığına yakalanmışsa, bunun sonu gelmez. Bu kimse, menfaati gereği fasık ve zâlimleri de övebilir. |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: '95 şahin
|
sürat ile anlaşmamız var. pm ile haberleşelim
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
pm gönderdim yarın kesin haber bekliyorum senden kardesim.
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: Pure White
|
gıttıgıdıyordan ılan acsan o ındırım kodu verıyor yuzde 35 kadar
__________________________________ Hareli köyün polisajcısı !!! ![]() 88 coming soon...
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
|
az önce aradım konustum ilk önce 160 tl cıkardılar sonra naptınız falan deyince 105 tl ye düstü nasıl göndermisler 15 liraya hayret ettim valla anlasmalı biri aracılıgı ile göndermiş olmasınlar?
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: 3 tane aracım var markalarını yazmak istemiyorum
|
otobüs muavinlerine 20 tl sıkıstır o alır koyar alıcakda garajdan alır biter sıkıntısız gün içinde teslim
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: CITROEN C4
|
Siteden jem 89 nickli cem var denizlide kargo şirketinde çalışıyor ulaşırsan yardımcı olur belki
__________________________________ IMPOSSIBLE IS NOTHING
|
|
|
|
|
|
#16 | |
![]()
Otomobil: im şu anda yok.
|
![]() Hangi kargo firmasına verirsen ver sana verecekleri minimum rakam 70-80 tl olacaktır.. Ups'te çalışıyordum ben..Ucuz göndermenin bir yolu var ama şubede bankoda çalışan kişiyi kafalaman gerekir.. Anlatayım hemen..Gidiyorsun..Diyorsun ki..Böyle böyle 4 tane lastik göndereceğim ama..Fiyat biraz yüksek çıkıyor..Bunu sürekli çalıştığınız ve uygun fiyat verdiğiniz cari müşteri koduyla gönderme şansımız olur mu.. ? Eğer kabul ederse yapılan anlaşmalara göre aşağı yukarı 15-20 tl arası tutar.. Ama kabul etmezse ups en az 130-150 tl arası birşey ister.. Bunu yaptıramazsan ups ile gönderme..bunun yanı sıra..nakliye arabaları geliyor..1-2 tane nakliye firmasıyla görüş..denizliye ne zaman araba çıkartıyorsunuz diye sor.. sonra at bi 40 lira..kamyonla gelsin.. ![]() diğer bir seçenek de pamukkale otobüsüne verebilirsin..muavine 20-30 tl arası birşey ver.rica et.. garajda arkadaşlar alıcak de.. arka tarafa bi yer at lastik sonuçta ne olacak de.. Kabul edebilir
|
|
|
|
|
|
|
#17 | |
![]()
|
fillo kargonun baska bir subesini aradım bana 54 tl cıkardılar 2 sube arasında neden boyle bir farklılık var anlamadım ama buyuk ihtimalle 54 tl den gondericem. |
|
|
|
|
|
|
#18 | |
![]()
Otomobil: im şu anda yok.
|
Ben 1-2 kişiye yapmıştım bunu ama dediğim gibi..Merkezden duyulduğu veya öğrenildiği takdirde büyük sıkıntı ![]() O zaman çokta fazla zorlama..50 'tl den gönder..Başka seçenek yoksa..Ama yinede bi pamukkale firmasını ara..Bi sor derim
|
|
|
|
|
|
|
#19 | |
![]()
|
|