Benim arabamda da ön sislerin göstergedeki ışığı yanmıyor die Mert ile göstergeyi sökmüştük :D
Arka sis yanınca gösteriyordu ama ön göstermiyordu, meğerse herifler oraya öyle bir gösterme ışığı hiç koymamışlar... Yeri bilem yokmuş :D
Printable View
Benim arabamda da ön sislerin göstergedeki ışığı yanmıyor die Mert ile göstergeyi sökmüştük :D
Arka sis yanınca gösteriyordu ama ön göstermiyordu, meğerse herifler oraya öyle bir gösterme ışığı hiç koymamışlar... Yeri bilem yokmuş :D
aslında korkulcak birşey değil, adamlar risk de almadılar, olay sadece kasap işçilikden dolayı girme diyorum :)
valla bilemicem, çıkma 306 kolu bul, soketler aynıysa olabilme ihtimali var ama sen o kadar kurcalatmassın aracını. bence girme o fantazilere :)
Usenmedim ciktim disari arabaya gittim.Benim arabamin sisleri ayri degil.Sadece uzunlarla beraber yaniyor.Sisleri ayirdiginizda,arka sisleri yakinca,onler de yaniyor herkesin bildigi gibi.
Simdi dusunuyorum,
Sinan-S'in koydugu resime gore konusuyorum,on sisler ile arka sisler ayni sekilde kumanda ediliyor bence.
Yani gostergede on sis lambasi ikaz isigini yaktiran vatandas,bence arka sis ikaz isigindan bir paralel falan mi cekti acaba?
Not:Tamamen sesli dusunuyorum....
bence saglam bi elk. baktır sinan
bende yanıyor sanıyordum hiç biri yanmıyormuş :)
ankaraya uğrarsanız yardımcı olurum benim araba 98 model 2001 cluster taktım üç dört kere açtım içini gökinin dediği gibi biraz hassas ama halledilebilir
saxolarda çift kademe hem ön hem arka sisi açabiliyosunuz 106 larda tek kademeliyse paralel ğağlamak gerekli