|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: corsa 1.3cdti
|
Bugün aracımın ufak tefek işleri vardı bende çıktım yola tamircime doğru. Giderken Tofaş Fiat yetkili servisinin önünden geçecektim. Dedim uğrayayım bakalım profesyonel ustaların gözleriyle bir kontrol olsun dedim. Neyse servis danışmanına uzun yola çıkacağımı, yağına tuzuna genel bir kontrolüne bakılması gerektiğini söyledim. O da yolu tarif ederek şu kapıdan giriniz dedi. Tamam dedim. İçeride 10 tane kişi geziyor varsa 3-4 araç var (doblo). Ve bir kişi de gelip ne oldu demedi (belli süre içerisinde). Neyse ben içeriye sokunca aracı servis danışmanıyla konuştunuz mu vs. diye sormaya geldiler dedim konuştum buraya yönlendirdi.
Neyse buraya kadar normal diyelim. Sonra aracımla uzun yola çıkacağımı ve yağ-su v.b. seviyelerin kontrolü için talep ettiğimi belittim. Sonra 5-10 dk bekledikten sonra birisi geldi ve kaputu açalım dedim (dikkat!) kaputu (aracım şahin) açarken önden tuttu. Normalde bilirsiniz arka kısımdan açılır e30 gibi ön kaput. Eyvah dedim neyse devam edelim. Dedim oradan değil burdan deyip kendim kaldırdım kaputu. Sonra baktım aranıyor motora bakarak hissettim ki yağ çubuğunu arıyor ben sesimi çıkarmadım 2 kez dolandı sonra ben elimi attım çıkardım dedim şu şu yağı koydum sanırım ondan oldu eksiltme vs. Sorduğu soru şu: Kaç oktan yağ koydunuz. 15-40 dedim bozmamak için. 20-50 sanırım orijinali vs. dedim. Tabi dedi ve o elindeki bezle temizleyip tekrar baktı seviyeye (klasik harekettir malum) ve aracın yağı yarı yarıya eksik böyle yola çıkmayın dedi halbuki yağı tam ve min-max arasında optimum değerlerde ve rengi gayet iyi. Hmm dedim. O arada soğutma suyuna attı elini kapağı açtı ve suyu eksik dedi gene seviyesi normal olan ki kutu üzerinde min'in üzerinde olmasına rağmen. Ve başka hiçbirşeye bakmadı isterseniz yağ eklemesi vs. yapalım dedi yok dedim elimde olması lazım ben hallederim deyip kaçtım resmen oradan. Yahu bu nasıl servis'dir. Nasıl hizmettir. İnsanlar modelli araçlarını gönül rahatlığı ile bakım olsun diye götürmek için para ayırırken (ki servisler pahalıdır biliyorsunuz) bu mu karşılığı Kaldı ki randevulu sistemde aracınızı göremiyorsunuz bile... Yahu ben dinlenme müşteri odasında rahat oturamam ki.. ![]() Siz siz olun dikkat edin aracınızla kimin ilgilendiğine ve servise! |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: bugün var yarın yok
|
yeni işe girmiş biri bile tanır şahin i. + göz var nizm var nasıl görmüyor yağ çubuğunu. suç ondamı bence değil. işe alanda
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
Sıfır eğitim ve kontrol demekki...
TOFAŞ'a raporlamak istiyorum durumu. |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: INTEGRA
|
Stayjerdir o..... Hangi servis ?
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: -
|
yuh ya ben bile biliyorum valla onların hepsini.
![]() vw ve bmw bayileri var benim bildiğim servis elemanlarını adam akıllı eğiten. |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: INTEGRA
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
Orta yaşlarda komple Fiat servis kıyafetini giymiş bir çalışandı. Stajyer bile olsa uzun yola gideceğim v.s. diye adama belirtiyorum. Riskli bir şey , ille arabayı çarpıp çok para bıraktıracak işlerle mi gitmesi gerekiyor insanların ....
Son Düzenleyen Onno; 25-06-2011 23:45. |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
geçende bizde şirkette kullandıgımız dobloyu bıraktık muayene öncesi bakım yapılsın diye sabah 9'da teslim ettık en fazla 3 saat sonra getırırız dedıklerı araç akşam 18:30'da ulaştı elimize.
değişen parça silecekler ve her servise girdiğinde oldugu gibi yıne park ampullerı + kontrol beraberınde 200 liralık faturada getirdi. servis müdürünü arıyoruz gecıkmenın nedenini sormak için adamın dünyadan haberi yok vs. sanırım genelde var bu sıkıntı... :/ __________________________________ AŞK'lar Hep 3 Harflidir... GTI-VTI-STI ![]() Murat Ç. |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Porsche 911 Turbo S - Peugeot 106 GTI
|
Eleman demekkı hayatta şahin motoru görmemiş vay anam vay ne acı dimi
|
|
|
|
|
|
#10 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
__________________________________ AŞK'lar Hep 3 Harflidir... GTI-VTI-STI ![]() Murat Ç. |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
Araba ne olursa olsun vaktim oldukça gider başlarında beklerim yardım ederim değişen parçası olursa kontrol ederim vs .
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: n/a
|
adamlar çok satıyor işleri yoğun müşteri memnuniyeti hikaye onlarda
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
O servisle alakalidir.
Benim staj yaptiğim serviste servis müdürü gelip gecerken sorar yada aracin kartini eline alir bakar ne yaptiğiniz ne taniya vardiniz diye ve son kontrolu kendisi yapar tofaşta son kontrolcu olarak emekli olmuş. Servise giren ve yapilan her işi tek tek takip ederek kontrolunu elinde tutar ustalarida sürekli seminere gönderir ama bu coğu servis için gecerli değil ki bizim ki Türkiye genelinde 1. olmuş |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: i-30
|
Fiat müşteri hizmetlerini aradın mı bunun için ? Ararsan bu konuyu,buraya yazdıklarını guzelcene izah edersen en iyi şekilde ilgilenirler. Geçmiş olsun.
__________________________________ 1881 - 193∞
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: vectra b/508sw
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
servisle alakalı stajer falan dicem
nasıl bir servis müşterisine direk tek stajer yonlendirir orasıda ayrı bir konu ... __________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]() |
stajyerlikle alakasi yok bence fiat servisine gittiğinizde eğer orasi gercekten servisse direk arac bilgilerini alirlar ve kart acarlar şikayetini not alirlar ve usta müşteriye sormaz gidip danişmandan karti alir ve işine başlar
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 23:19 ::::

İnsanlar modelli araçlarını gönül rahatlığı ile bakım olsun diye götürmek için para ayırırken (ki servisler pahalıdır biliyorsunuz) bu mu karşılığı Kaldı ki randevulu sistemde aracınızı göremiyorsunuz bile... Yahu ben dinlenme müşteri odasında rahat oturamam ki..