|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Ex-ex F7R'ci, Ex GC8'ci, Güncel DSG TDI'ci
|
Bebek için USA'dan telsiz, göğüs pompası falan getirttim. USA sistemi 110 V, 60 Hz. Bizim sistem 220 V, 50 Hz.
Voltaj değişimini adaptör ile yapabilirim ama Hz değişimi için ne yapabilirim? Veya sadece voltaj değiştiren adaptör kullansam cihazlarda sıkıntı yaşatır mı? __________________________________ Okumadan imzalamam..... |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: loading..
|
voltaj değişimi için adaptörler var piyasada frekans kısmını kafanıza takmayın
sorunsuz çalışır
__________________________________ piston garage |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Wagoon :)
|
hic bir sorun olmaz bir senedir cok fazla cesitli urunler kullaniyorum tecrube ile sabittir sorun yok.
__________________________________ mgnPower since1996 |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
karaköyde veya perpa da istediğin adaptörü bulabılırsın
__________________________________ 35 1/2 KSK ''Emniyet Kemerimizi Takalım,Takmayanları Uyaralım " psn : derman3534 |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: ..... 53DN637 ..... Renault Clio Williams
|
cihazin teknik ozelliklerine bir bakin derim.Basta sony olmak uzere artik cogu marka cihazlarin calisma araligini 110V-230V arasinda tutuyor ve bunu alenen ustune yaziyor.Bu durumda cihazi 110V luk sebekeyede baglasan 220V luk sebekeyede baglasan patlamadan catlamadan sorunsuz calisiyor. Bir bakin olmadi teknik bir servise danisin bosa para harcamayin derim ben
__________________________________ Powered by PPRMotorsport |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Ex-ex F7R'ci, Ex GC8'ci, Güncel DSG TDI'ci
|
220 V'u 110'a indirmek sorun değil. Süt pompası içinde elektirk motoru var.
50 Hz ile 1500 devir çeviren bir elektrik motoru 60 Hz ile 1800 devir çeviriyor. Endişem bu. Süt pompasını 5 dakika kullanıp, kucağa almak veya devir kaynaklı performans düşüklüğü yaşamak istemiyorum. Ürünler üzerinde 110 V 60 Hz yazıyor...... __________________________________ Okumadan imzalamam..... |
|
|
|
|
|
#7 | |
![]()
Otomobil: 1973 mercedes benz w115 240d & 1989 golf mkII 1.6gl
|
frekans degistirmek fazlasi ile tuzluya patlar, gayet komplex bi zimbirtisi vardi onun, okul donemimden oyle hatirliyorum.. |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
TechTurkey
Otomobil: www.Sancom.com.tr
|
perpa ve karakoyde istedigin sekilde yapilmis bir cevirici bulamazsan Frekans dönüştürü devre yaptirman gerekir ki buda baya maliyetli olacaktir .
Tavsiyem perpadaki dukkanlari tek tek gezmen mutlaka birinin zulasinda vardir
__________________________________ http://www.techturkey.com/forummisc/imza.gif http://img242.imageshack.us/img242/9...nleriimzaa.jpg |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|