Allah rahmet eylesin :(
Printable View
Allah rahmet eylesin :(
inanılmaz bir olay . Allah rahmet eylesin . orta kamera görüntüsündeki yerde duran lastikere çarpsa belki sürüklenerek duracaktı veya minibüse denk gelmeyecekti. veya toprağa çıktığında motoru altından atabilseydi.
tabi saniyelik hadiseler , biz videoyu defalarca izleyince fikir yürütüyoruz , herşey bir anda olup bitiyor.
off videoyu izledim şimdi starex olmasaymışta sonu duvar :( orda aracın en işi var demekte pek birşeyi değiştirmiyor şu goruntulerden sonra
keşke düşseymiş toprakta :( gorunce goruntuleri keyfim kaçtı ...
arkadslar olen arkds bızıma rkdsımız motor onun deıldı baskasınındı ve emınım motora zarar gelmesın dıye kendını zora soktu allah rahmet eylesın bu vefat eden 3uncu kısı oldu 1 ayda aynı gruptan
Dün haberlerde birisi gaz takılı kalmış fln diyodu .. var mı böyle bir ihtimal ? motordan anlamam..
yav bana bıraz garıp geldı krız felanmı gecırdı acaba motor dumduz gıdıyr gaz takılı kalsa debrıyaja basar
Allah Rahmet eylesin bir sıkıntı olmuş belli o kadar deneyimli bir adamın dümdüz viraja girmesi mümkün değil
araç orda olmasaydıda malesef zarar göreceği kesin..
dun tv de izledim görüntüleri ortada bir sıkıntı oldugu kesin motor carpma anına kadar hızı baya dusuyor (virajdan cıkıs hızına göre) hatta tekrar asfalta girdiğinde götü sağa sola kayıyor frenlemis baya baya ama anlamadıgım kendini neden atmamıs motorun ustunden ''onunda acıklaması yapılmıs motoru kurtarmak istemis sanırım''
neresinden bakarsanız bakın pisi pisine bi ölüm cok yazık olmuş.
Allah rahmet eylesin forumdan birinin akrabasiydi galiba :(
allah rahmet eylesin ama kontrolü yitirip ilk düzlük sonu virajda toprağa girdikten sonra hızı çok az kesilmiş gibi geldi bana videodan. o viraja o kadar hızlı girip çıkması imkansızdı. rahmetli arkadaşının motorunu korumak istemiş olabilir diye tahmin ediyorum ama starex olmasaydı o hızlı düz geldiği için lastiklere çarpıp yerden yükselip reklam tabelasına çarpacakmış gibi gözüküyor videodan..
rekam tabelaları da yumuşacık falan değil sac metal levhadan yapılma. kalın bi metal...
keşke ilk toprağa çıktığı anda gaz kesip frenaja başlasaymış diyorum ama belki de fren yaptı ama toprak olduğu için yavaşlayamadı..
allah rahmet eylesin :(
allah rahmet eylesin,yakınlarına sabır versin.
Allah rahmet eylesin.. mekanı cennte olsun
videoyu izledimde ciddi bi sıkıntı var gibime geldi kontrolden cıkıyor ve bayağa gidiyor ... gaz takılı kalması yada motorlu abimize kriz gibi bişi olması olası duruyor en azından arabaya deil lastiklere gidebilrmis diye düşünüuorum :(
:( video gerçekten akşam akşam tüylerimi ürpertti. Yalnız şöyle bir durum var gerçekten motoru kurtarmaya çalıştığına inanıyorum çünkü kalp krizi yada gaz takılması vs. olsa motoru ısrarla ve bilinçli bir şekilde kontrol etmeye çalışmazdı. Kalp krizi olsa eli ayağı boşalacağı için zaten düşerdi , gaz takılsada motoru falan düşünmez kurtaramayacağını bilir atlardı.. Sanırım motorda yada kendisinde sorun yoktu. Motoru korumaya çalışmış :( allah rahmet eylesin ya
allah rahmet eylesin. yakınlarına sabır versin. çok üzücü bir durum..