|
|
#1 | |||
![]() |
Arkadaslar aracımı satınca alacagım arac gunluk kullanıma uygun olmadıgı için max 9lira butce ile 4 kapı gunluk kullanım bi arac istiyorum sedan sw vs olabilir.
temiz olsun kullanımı rahat olsun yeter. suan aklımda olan lada vega vardı ama cok takoz diye vazgectim. 93-94 mazda 323lere baktım 7-9lira arası var donanımda oldukca iyi. bu araclar nasıldır buna muadil önerebileceğinz araclar varmı 1-2 hafta içinde almam gerekli. ![]()
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: vw Polo Classic
|
proton 4.16-4.18 bildiğim kadarıyla Mitsubishi ile ortak parçalar kullanıyorlar
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...859968/detay/# http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...813815/detay/# __________________________________ kızlar uzadıkça çirkinleşiyor; kız dediğin 1.60 - 1.75 olacak. 1.85 kız mı olur ya. he bu arada 1.45 de olmaz, o ne lan öle iddaa oranı gibi.. ![]() ![]() Son Düzenleyen kado; 26-06-2011 19:36. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: COOPER GP & POLO 1,6 TDİ DSG
|
Arkadaşımda reno 19 var beyaz ve sedan 95 model 100binde
km orjınal ve sıfırdan farksız istersen pm at 9500 falan istiyordu...
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: '06 Matrix ,'90 Crx
|
Broadway filan 7 8 liraya enjeksiyonlu filan bulabilirsin belki piyasalarını bilmiyorum ama heryola giderler
![]()
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
proton olabilir onlarından fiyat uygun donanım var.
reno 19 da klima hd flan varmı bombos araba istemiyorum yok ya o bildiğin çöp yine biraz oturdunmu rahat ettrsin kullanırken yormasın acıkcası mazdaya kanım ısındı zamanının güzel arabalarıydı |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: corolla e12 hb
|
mitsubishi carisma lar vardı. onların fiyatlarıda sizin istediğiniz seviyelerdeydi sanırım.
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Cooper-Esay
|
yerli mercedes tempra diyorum gayet memnun eder abi
__________________________________ RİZE'ye Yağmur Yağar, Haftada İki Kere, Biri Dört Günde Biter, Diğeride Üç Günde
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: -
|
mazdada olabilir ve bende tempra öneriyorum. sxa dan aşağısına bakma hatta o paralara bazen mpi yani enjeksiyonluları düşüyor.96 ve yukarsında oluyo enjeksiyonluları,tavsiye ederim.Kullanım kolaylığı,keyfi,konforuyla bence bu paralara buluncak en iyi arabalardan birtanesi.
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: 206 xs
|
Fiat siena olabilir rahat araçtır.
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
10 liraya flan aslında 98-99 323 familia flan var onlara fena takıldım bunun için 2 bin tl fazla kredi çekebilirm onnlar hakkında bilgisi olan varmı?
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: yok
|
Siena güzeldir 1 yıl boyunca kullanma imkanımız oldu.170.000'de bakımsız hali ile 1.6golflerle gidiyordu.
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: emekçi mazda 323 ...
|
Mazda kullanicisiyim kesinlikle tavsiye ederim temizi üzmez az yakar 1.8 otomatik 96 familya kullanıyorum 4 senedir bizde daha yolda bırakmadı ki hor kullanıldı canını aldım bildigin başka araba düşünmeyin bence 1.5 ler lpgyle 170 kr üstüne çıkmaz
__________________________________ atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler. |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Corolla D4D
|
japondan şaşmam ben olsam ömer, mazda iyidir , 1992 323 bi tanıdığımızda vardı bundan 10-12 sene önce, çok keyifli ve konforlu araçlardır. 323 familia da ailenin ihtiyaçlarını fazlasıyla karşılar, ekonomik bi araç olması da cabası tabii.
protonları ise mitsu carismaların eskisi gibi düşünebilirsin, japon sayılırlar tek sıkıntın kaporta parçalarından yana olur olursa onda da. kolay gelsin, hayırlısı olsun aga |
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
valla levent bende mazda düşünüyorum yormaz rahat donanımlı fiyatlarda uygun 99lar ies ile aynı donanıma sahip makyajlı ve max 12 lira civarı
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: Pure White
|
sienalar ıyı omerde fıyatlarını bılmıorum ama guzel tam sana gore
__________________________________ Hareli köyün polisajcısı !!! ![]() 88 coming soon...
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: Volvo S60, Citroen C3 HDI
|
EF civic verelim ömer reyiz klimalı sunroof lu
|
|
|
|
|
|
#17 | |
![]() |
![]() bende siena yı tavsiye ederim
__________________________________ AŞK'lar Hep 3 Harflidir... GTI-VTI-STI ![]() Murat Ç. |
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
![]()
Otomobil: 1.4 tdci İstanbul Kart.
|
O fiyata klimalı hidrolik direksiyonlu r19 bulursun
Hem de şekli şemali civice benzer Biz 11 sene kullandık(60binden-130bine kadar), çalındığında hala orjinal baskı balatası, motoru vardı üstünde.
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: Twin Turbo '09
|
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 23:20 ::::

km orjınal ve sıfırdan farksız istersen pm at 9500 falan istiyordu...