|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Pug 205 1.9 Gti New Jetta TSİ
|
Selam.
Arkadaşlar 11.5 Sıkıştırmalı 304 Drc Egz li 205 1.9 gti için 97 oktan benzine oktan artırıcı kullanmak istiyoruz ? Hangisini Önerirsiniz ? nerden teemin edebiliriz ? yardım lütfen... __________________________________ Bye Bye VTI , This İs GTI
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: e30'lar
|
würt kullanabilirsin
__________________________________ butik@sonax.com.tr - 0216 385 96 77 - Fahrettin Kerim Gökay Cad.261/A Göztepe-Kadiköy www.sonaxbutik.com |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: 306 GTI-6
|
würt kullan tavsiye ediyorlar kullananlar yani
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
İstedin de koymadık mı ?
Würth ün babası var
__________________________________ Quattro... --- YS Engineering --- Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: 306 GTI-6
|
biliyorum ben o ağa babasını hahahaha
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
Yavız ne var elinde satıyormusun ve bi pm sallasana bana
__________________________________ Techturkey Fan. |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: s2000
|
Wurth iyi. Bir de Boost Up' in vardi sanirim hatta sisesinin uzerinde 2 tane kucuk ornek tup vardi katkili ve katkisiz benzin diye. Adamlar ciddi ciddi sisesine zaman harcamislar. Ben s2000 de kullanmistim devirlenmesi biraz daha iyilesmisti. Istanbulda Anadolu yakasinda E5 uzerinde Goztepe koprusunu gecer gecmez sagda BP var. Orada bulabilirsiniz.
__________________________________ good friends are like butt cheeks, shit may tear them apart... but they always come back together... |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
Netten bakarken gördüm
Oktan Arttırıcı..! |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Pug 205 1.9 Gti New Jetta TSİ
|
Dedim Size Gelirken Getirin Bişiler Diye Yok Getirmediniz
![]() Kemal Haftaya Gelicek Ona Sölerim O zaman ![]() Olmadı würt bulcaz
__________________________________ Bye Bye VTI , This İs GTI
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: '07 207 GT & '11 CORSA D
|
würth diyorum bende...kullandıgımda hep farkını gördüm....
__________________________________ BAŞTAŞ PERFORMANCE |
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
PM yolladım.. Ama öyle würth v.b. gibi yarım oktan 1 oktan olmaz bizim ürünler
heheheYahu hele bi araban düzgün yürüsün oktan yükseltmek sorun değil..Zaten ersine yollicaz, alırsın ondan.. __________________________________ Quattro... --- YS Engineering --- Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
oktan yükselticileirn gerçekten işe yaradığı bir kesin ama sadece depoya oktan yükseltici dökmek yetiyormu ki. bu oktana göre araca daha fazla avans verilmezse neye yarayacak bu oktan.tam tersine araç çok zengin de yürüyecektir.Millet yarış öncesi kafasıan göre petrolden 2 şişe oktan yükseltici alıp döküyor hadi tamam oldu bitti diyor.Çok saçma deilmi
__________________________________ ..::Project01 Garage::.. Pro Tuner ![]() ..::ECU FAST ADANA Bölge Bayii::.. |
|
|
|
|
|
#13 | |
![]() |
Aynen dediğiniz gibi
olay tam olarak şöyle; Genelde performans arabaları diyebileceğimiz sınıftaki arabalar normal benzin kullanıldığında avans kısıyor, bu yüzden oktan yükseltici konduğunda belirli değere kadar avansı eski haline yükseltiyor.. Bazı arabalarda da işe yaramıyor haliyle Halbuki avans açılsa çok daha etkili olur..Motorun zengine düşme durumu da pek olmaz, sonuçta koyduğunuz katkının da stokiyometrik oranı benzinden çok farklı ayarlanmadığı için AFR nizi bozmaz..
__________________________________ Quattro... --- YS Engineering --- Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
|
|
|
|
|
|
|
#14 | |
![]()
Otomobil: Z16LET
|
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
Bende istiyorum oktan artırıcı
__________________________________ X POWER MUSTAFA GENC http://www.pprmotorsport.com/ Best car part dealer! www.boostprojects.com |
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
|
yokmu bi cevap beyler
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
Haklısınız, oktan artırıcı yeterli
ancak piyasadaki oktan artırıcılar üzerinde yazdığı kadar kullanıldığında pek birşeye yaradığı söylenemez..__________________________________ Quattro... --- YS Engineering --- Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: Peugeot 206Gti
|
methanol kat?
![]() ben bu katkıların hiç bir faydasını görmdim. __________________________________ kimse beni sevmiiiii
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |