|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: CİVİC / EJ9
|
DURUMUMU düzelttikten sonra ufakta olsa bı araba almak ıstıyorum ama kaç aydır ılanlar pşinde koşturyorum kendıme gore bı arac bulamadınm aksine kararszım benı zor duruma sıkıntıya sokan bıkac model var
1.si honda civic 1.5 ex 93-94 model 9 bın lıra gıbı butce ayırdım ama genelı alma cok yakıyor dıyor .. 2.si opel 1.4 comfort özgurun aracından o aractanda buldum ama bazı arkdslar alma dıyor cok kararsız kaldım tıpı honda gıbı olmasada dıreksıyon sıkıntısı cokmu gaztepkısı kotuymus corsayı basabılecekmıyız arka koltukları ufakmı 5 kısı sıgarmı bu corsaya bı uzun yol yapsak alt takım sıkıntılımı 3.sü ek cıvıc keşke butcem yetsede alsam aslında buldumda öluculer hemen atladılar hepsıde samsundan neyse ek cıvıc agır basıyr ama 1.ve 2 ıncı sıradakıler ıcın yorumlarınız neolur sız olsanız 4uncu olarakta 2000 model 1.6 renaul clıo sport 3 kapı __________________________________ www.ilovemyek.com __________________ Ek hatchback Bir insan, başkalarını övme hastalığına yakalanmışsa, bunun sonu gelmez. Bu kimse, menfaati gereği fasık ve zâlimleri de övebilir. Son Düzenleyen gökan; 27-06-2011 01:32. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: 306 GTI-6
|
Honda bildiğin ve uğraşabilieceğin araba.
Corsa öyle değil. Model takıntında yok, bildiğinden şaşmamak lazım diye düşünüyorum
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
corsa bıraz beynımı sulandırdı coılover rpf1 jant guzel olur dıye dusundum bıan exte bulamıyrm duzgun cok para ıstrlar ek zaten ucmus
__________________________________ www.ilovemyek.com __________________ Ek hatchback Bir insan, başkalarını övme hastalığına yakalanmışsa, bunun sonu gelmez. Bu kimse, menfaati gereği fasık ve zâlimleri de övebilir. |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: im yok gibi..
|
eg kasa 1.5ler aksine çok az yakıyor siteden olcayboraya sorabilirsiniz hele bide lpgli olursa koklar
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Uçan tabut CRX-æ101 Corolla-Dede Yadigarı Renault 12 TSW
|
Gökan abi bunların haricinde EF kasa düşünmezmisin?yada siteden Timur abinin Sİ var uygun fiyata ona baksan ?
__________________________________ Biliyorsan konuş ibret alsınlar bilmiyorsan sus adam sansınlar! Tombul Tuner
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
yok ef veya si ıstemıyrm faruk
__________________________________ www.ilovemyek.com __________________ Ek hatchback Bir insan, başkalarını övme hastalığına yakalanmışsa, bunun sonu gelmez. Bu kimse, menfaati gereği fasık ve zâlimleri de övebilir. |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: civic
|
seçenek 1.
__________________________________ . |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: ex 106 gti now CiviC
|
ben yerınde olsam mazda 323 practicaları dusunurdum
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
abi benim arkadaşın annesi aldı 1.4 corsa, hiç iyi gitmiyor gerçekten de. ben olsam ben de 1 seçeneği seçerdim.
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: HDI @330nm
|
9liranın biraz üstüne TEG var aslında, bence o sınıfta en mantıklı araç.
|
|
|
|
|
|
#11 | |
![]()
|
goruntu benımkı
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
clıo sportuda ekledım
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: e60 / e53
|
1.5ex eg bi arkadaşımda vardı lpg ile inanılmaz az yakıyo hakkaten ayrıca lpg kitleri de eski tip yani o da ucuz.. güzel araba bence.. ek için çok kasmam ben olsam güzel bi ex hazırlarım o bütçeyle
__________________________________ |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: civic
|
kıral al eg kasa değişik olur fazla yorma kafanı bence
__________________________________ . |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
|
haklısın sanırım bakalım uygun fıyatlı bulmaya calısyrm klıma olsun yeter benım ıcın cok ayrıntı ısteyen bırı deılım yayım jantım var bakalım clıo sport nasıl
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: ex 106 gti now CiviC
|
iyi bir clio sport alman için en az 11 bini gözde cıkaracn..bende vardı cok güzel aractır
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: Audi Q7, corsa c <(^^,)>
|
görünüşe önem veriyorsanız corsa c olabilir. Türkiye'de pek görünüş olarak modifiye edilmiyor ama İngilterede çok güzel corsa c ler var. İçine opc koltuğu takan bile var
bir kaç örnek koyayım.![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]() |
1,5 EX elımde mevcut
__________________________________ R-Turbo Kalbimizdesin.... |
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
|
bılıyrm bro ama ben butce 9dan fazalsını vermek ıstemıyrm tesekkurler combo
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|