uzaya roket fırlatmıyor kimse bilemicek öğrenemicek birşey yok , hepsi 1 motor 4teker vs vs den oluşuyor sonuçta
Printable View
Gökhan benden sana tavsiye. Eşşeğin bilmediği ot başını ağrıtır misali. Hondanın herşeyini biliyorsun ve yakıştırıyorsun. Hondadan şaşma derim. 3-5 farketmez.
Renault Clio 1.6 16V 2000 Model 11.850 TL Galeriden satılık ikinci el Lacivert renk
Bu araba fena durmuyor komple boyalı diyor ama bakılıp alına bilir.
Renault Clio 1.6 16V 2000 Model 14.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Lacivert renk
Bu arabayıda ben sattım geçen sene sağ yan kısmı boyalı değişen yok bu arabada sahibi arkadaşım. pazarlıkta yaptırırım. arabada extralarda var
öyle valla. geçen senelerde 7 8 lere ne exler satıldı :D şimdi ne olduysa aynı araba 11 12 bin lira oldu.
6 ay önce 2000 model güvenlik paketli 130bindeki ies i 12bine aldık şimdi ies 19 20lere dayandı. hondalara ne oluyor
ben olsam clio kasardım kesinlikle nerdeyse 20 yaşına dayanacak boş arabalara sırf bilindiği için almak saçma geliyor.bana clio çok çok mantıklı hepsinden ;) donanımlı,güvenlikli,seri ve yakıtıda gayet iyi.
Bende honda fanatiğiyim ve çok severim her honda modelini. 93-94 EG'yi 10 11 e alacağıma, 97-98 EK yı 14-15 e alacağıma ki şu dönemde zor. 2000 model hem onlardan daha genç, daha donanımlı, daha hızlı, hothatch renault clio 1.6 sport alırım, daha az paraya. 12-14 arasına gayet güzel araçlar oluyor. millet sadece klimalı airbagsiz abssiz EK civiclere 13-14 yazıyor. clio sportta standart donanımda 4 airbag, ABS, klima, yol bilgisyarı, sis farı, alaşım jant, opsiyonel donanımda yarım deri koltuk, sunroof, cd changer sunuyor.
inanın çok iyi gidiyor vede kesinlikle çok az yakıyor. yani alınacak 1.4 is dende 1.5 ex tende iyi gidiyor. ve az yakıyor.
bu hafta için 350-400 km yol yaptım hatta 1-2 arkadaşla roll bile yaptım. ortalamam 7.4 off çok yaktı dedim bide utamadan :D şanzuman oranı çok kısa ve kilosu çok hafif olduğu için 5 vites şehir için 50-60 km süratle bile gezdiriyor hiç zorlanmadan sıkıntı yapmadan gidebiliyorsun.
yaa bu honda neymiş böyle arkadaş :D
sanki başka hiçbir marka araba servisten çıkamıyor.
vti piyasası yüksek diyorlardı, vti alamayanlar ek piyasasını yükseltti, ek alamayanlarda eg kasanın piyasasını yükseltti. son zamanlarda eflerde yükselişe geçti. sırada ne var söyleyin yatırım amaçlı alalım bizde :D:D
Valla honda iyi güzel sağlam araba, parçaları ucuz, 2. el piyasası yüksek iyi araba ama böyle balon hareketlerle millet ucurdu piyasayı, Yok JDM yok german akım akım üzerine gelince piyasa uçtu.
Renault Clio 1.6 16V 2000 Model 12.200 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk
gökan bu arabayamı bakıyorsun?
Gökan eğer 06 plakalı araca bakıyorsan izmirdeki siyaha;
ön 2 çamurluk, kaput, ön panel, alt beşik, şanzuman kovanı, farlar, tampon, sis farları, radyatörler, ön 2 airbag değişik, daha sonra 2. bi hasarda sol kapı sol ön çamurluk değişmiş ağır hasarlı bir araba bilgin olsun. servis kayıtlarında var
valla forumda öyle gaza getiriyorlarki insanı ben clio rs'i satıp ek civic hb 1.4mü alsam diye düşünmeye başlamıştım:p
çoğu arabanın periyodik bakım masrafları 3aşağı 5yukarı aynı. honda çok ucuz gibi bi durum yok benim gördüğüm.
ayrıca kaza durumunda kaporta parçaları ucuz değil diye biliyorum yanlış mı??
ben polemiğe girmiyim, fanatik hondacılar gelir birazdan :p
06dan vazgectım bakalım baska clıo:D
Renault Clio 1.6 16V 2001 Model 13.150 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk
bu ıyıde aradım kavga ettık ındırım yapmıyr
Renault Clio 1.6 16V 2000 Model 13.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk
Abi bence bu araç en mantıklısı üstünde Coilover da var Görkem abide biliyo geçmişini Enkeilerini tak coillerden indir miss:D
34 NMR yi al abi ben de bi ara niyetliydim arkadaşımda baktırdı çok güzel araç gerçekten
Sakın tutulma böyle gerçekten rahat ol ben benim sportu alırken bu işi yapmama rağmen kapısını bile açmadım 100-150 m uzaktan görüp aldım dedim takılmayın çok. alaınacak araba 10-12 yaşında arabalar o yüzden mümkün olduğunda temizine bakmak lazım kendini kasmadan :)
gökan acını paylaşıyorum şuan en iyi ben anlarım seni :)
inş güzel bişi bulursun limit tam olarak nedir bende sağıma soluma bakayım
en güzelini ben yaptım baktığım ikinci arabayı aldım:D
Gökan çok güzel seçeneklerin var o bütçeyle abi, bomboş Honda'lara o parayı gömdüğüne yazık olur, Clio yada Corsa düşün derim Clio'nun içi de azımsanmayacak kadar geniştir. biz 4 kişi, önde oturanlar 180'er , arkada ben 191 ve bi arkadaşım 185 boyda, sığıyorduk yani yorulmadan yolculuk yaptık bikaç kez :)
Corsa'nın tek kötü yanı elektronik gaz kelebeği ve direksiyon kutusu kroniği, kronik diyince de özgür'ün dediği gibi sesten başka bi negatif etkisi yok o direksiyon kutusunun :)
Valla bombos civiclere o parayi verecegine clio ve corsa col daha mantikli hatta listeye 206 bile ekleyebilirsin. Bilmedigin arabayi alma diyenler olmus, bilgi paylasiminin bu kadar yuksek oldugu bu donemde bunlar takilacal hususlar degil... Kaldi ki soft modifiye de bazilarinin abarttigi kadar zor bise degil yeter ki butce zevk olsun...