|
|
#1 | |||
|
TechTurkey
Otomobil: STI,Picanto
|
Merhaba,
bir araç beğendim, fakat diri mi değil mi internetden belli olmuyor. Benim için bu araca gidip bir bakabilecek bir arkadaşımız var mıdır? Audi TT 1.8 T Quattro 2003 Model 44.500 TL Galeriden satılık ikinci el Mavi renk benzin üstüne 1,5 iskender benden
__________________________________ ---------- I do not hope a better world for anyone... ------- |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: CİVİC / EJ9
|
otogalerıdemı bu arac
__________________________________ www.ilovemyek.com __________________ Ek hatchback Bir insan, başkalarını övme hastalığına yakalanmışsa, bunun sonu gelmez. Bu kimse, menfaati gereği fasık ve zâlimleri de övebilir. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
TechTurkey
|
aradım konuştum plakası
35 tre 37 ön iki farı değişmiş (Eskimiş diyorlar yada önden tıkladı) 6000 hasar var. bel altı boyalı dendi. ----------- izmir de galerideymiş __________________________________ ---------- I do not hope a better world for anyone... ------- |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: CİVİC / EJ9
|
galerıden araaba alınmaz belkıde sende bılıysundur ama ben cok uzagım buraya ama gazıemırde otokente yakın olan arkdslar var bı baksınlar
__________________________________ www.ilovemyek.com __________________ Ek hatchback Bir insan, başkalarını övme hastalığına yakalanmışsa, bunun sonu gelmez. Bu kimse, menfaati gereği fasık ve zâlimleri de övebilir. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
TechTurkey
|
galerinden 2 kere araba aldım
birisinin contası yanık çıktı 1500 masraf çıkardı,öteki süper çıktı tepe tepe kullandım. şans biraz __________________________________ ---------- I do not hope a better world for anyone... ------- |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Corsa OPC
|
İzmir'de olsam gider bakardım, okula gidince 5-10 dakikalık yol. Galeriyi doğru anladıysam 2-3 galerinin olduğu bi yer. Genelde düzgün arabalar oluyor ellerinde. Acil değilse haftaya orada olucam, gider bakarım o zaman kadar kimse bakmazsa. Konuşurum servise sokmaya da çalışırım.
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
TechTurkey
|
bir daha telefon ederim, olmazsa gelip kendim bakarım __________________________________ ---------- I do not hope a better world for anyone... ------- |
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Getz 1.3 - Turbo
|
Geçen hafta 4 kere önünden geçtim Can Auto'nun, bu hafta da yolum düşerse bakarım ben de.
Hatta buranın sahibi babamın arkadaşıydı galiba, yarın bir sorayım. |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Corsa Sport
|
Ozan'ım telefonumu pmlıyorum. Bana terste kalıyor ama gıder bakarım yarın gun ıcınde ınsallah konusalım neresını ıstıosan detaylı bakarım.
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: R Laguna 2.0
|
abi bir arkadassım var torbalıda yarın sabah on u ararım rica ederim spor arabadan cok anlamaz ama göz gezdiricek kadar zevki vardır inş müsaittir bakabilir araca.
__________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
Kendini yarış AT'ı sanarmış. |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: B18c Swap EK (4dr) - Fd2 TypeR - e60m5 :) Mesela yani
|
Ben bakarsam 1.5 ıskender yetmez.
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: Honda Civic
|
iyi duruyor valla
KW Coilover + BBS Rs bu hayalle bugünü geçiririm ben
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Leon 1.8 T
|
Bi ara jti firmasi bu renk tt ler kullaniyordu.. Elden cikardilar onlardan biri olma olasiligi var aracin.
Son Düzenleyen F_0111; 28-06-2011 07:30. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
TechTurkey
|
jti nedir?
__________________________________ ---------- I do not hope a better world for anyone... ------- |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: 08 berlina black s2000
|
"jti" sigara firması
izmirde bende 2.el işi yapıyorum bakılmasını istediğin özel bir nokta varmı yoksa kaportası hakkındamı bilgi istiyorsun? sadece kaportası ise senin merak ettiğin sahipleri ile ticaretim vardır telefondada gerekli bilgiyi alabilirim
__________________________________ seni unutmuycaz ALİDAN |
|
|
|
|
|
#16 |
|
TechTurkey
Otomobil: Corsa C
|
tobacco firması
audi r8,tt,bw coupe gibi araçlar kullanıyor kaportası reklamlı şekilde bu tt'de daha önce jti'nin kullandığı tt'lerin renginde __________________________________ ... |
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
Japon tobaccı international
yanlışda yazmış olabilirim
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
TechTurkey
|
bel altı boyalı dendi,
çağrı arkadaşım bakarım demişti. genel olarak araç alınır mı bir arkdaşa bakıyoruz diye ağızlarını ararsan sevinirim. başıma bela olsun hiç istemiyrum ha bir de jti aracı mı öğrenirsen süper olur __________________________________ ---------- I do not hope a better world for anyone... ------- |
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: Getz 1.3 - Turbo
|
JTI aracı olup olmadığını en iyi Berk bilir aslında. Berk 007
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 23:23 ::::

bu hayalle bugünü geçiririm ben 
izmirde bende 2.el işi yapıyorum bakılmasını istediğin özel bir nokta varmı yoksa kaportası hakkındamı bilgi istiyorsun? sadece kaportası ise senin merak ettiğin sahipleri ile ticaretim vardır telefondada gerekli bilgiyi alabilirim