Doğan L - O bambaşkaydı yav
Motor kulağı 1 TL
Karbüratör 50 TL
2 biraya tüm bakımlar :D
Printable View
Doğan L - O bambaşkaydı yav
Motor kulağı 1 TL
Karbüratör 50 TL
2 biraya tüm bakımlar :D
burnumda tütüyor alfa 147'im:(:(
saxo vts vcu 15 :)
307
ar 3136 :)
şu uzun zaman geçirdiğimiz..için anılarımız dolu araçlar..onlar çok özleniyor be..
şimdi anladım neden araba değiştiremediğimi :) 307'me kıyamıyorum nedense :o
çakma viteğim vardı onu özledim :( üzerine gerçeğini de sahip oldum gti na da ama o başkaymış duruşuyla gitmeyişiyle garibim...
focus sporttrend burnumda tütüyor:) BB 3311 :)
bu bindiğim 5. aracım sanırım çok şükür yeni gelen hiçbir zaman eskisini özletmedi. Allah' özletmesin..
ae101 Corolla'm :(
Son sattığım Brava'm :(
İkiside pisi pisine yeni gazlayacak araç alırım artık diye gitti.. Sonra parayı işe yatırdık kaldık mı evin combosuna :)
Geçen sene sattığım beyaz 190 ımızı özlüyorum.
Corollamıda satmaya kıyamıyorum ara sıra ilan koyuyorum onada piyasa üstü fiyat yazıyorum almasınlar diye sonra tekrar vazgeçiyorum:D
1,4ümü cok ozluyorum
ama vtı ozledıgım kadar hıc bısı ozlemıorum arkadas:D genelde vtı ını satanlar pısman oluyor dıkkat ettımde:)
geçmiş özlenmezmi reyiz
http://ressim.net/s/upload/5aa46f48.jpg
aracımı sattığım için hiç pişman olmadım , hiç keşke demedim. sadece 73 model 1303 üm vardı ilk arabam , öğrenci arabası. o araçla aldığım keyfi başka araçla almadım , epey zevkli bir arabaydı.
şimdi sahip olduğum aracı o kadar rahat kullanamıyorum. kapı pencere açık bırakıp eve gidiordum. sabah geldiğimde içi serin serin :D
suzuki swift gti
ceratoyu hala ararım , hem tam istediğim hale getirmiştim , hemde bi sene içerisinde çok güzel zamanlarım geçmişti o araçla , geçen yaz çok güzel iki tatil yolculuğuna çıkmıştım...C4 ü yeni aldım gerçi ama onu alana kadar sahibindene bayaa bakındım geri alabilirmiyim diye:D C4 daha iyi ama allah için:D
valla yalan yok ara ara cabrıom cok özlüyorum cok..
her ne kadar sıkıntılı olsada EKE yi özledim bee yaa :)
Valla ben tiksinerek satmama rağmen fiestamı özlüyorum
kırmızı kız gibi ies imi daha 66 bin kmde idi,talihsiz bir kaza sonucu hazarlı bir şekilde satmıstım,yerine gene aldım ama onun yeri farklıdır bende ve fotoları gorunce ara ara aklıma gelır hep :S
Ben arabamı değilde.eski zamanı özledim.şimdi hiç tadı yok bu olayların....
iki kez satmaya kalktım hep yan çizdim şimdi bu sefer ciddi ciddi gidiyor. artık kullanmak istemiyorum çünkü her kontağı çevirdiğimde bana küstüğünü düşünüyorum. ilk hondam onu seviyorum.
11 sene sıfırdan beri bizde olan böcekgöz corollamız. Bazen özlüyorum onu. Araba sürmeyi onunla öğrenmiştim. Hala böcekgöz görünce garip olurum. Ama jetta iyi yav. Bazen de iyiki satılmış diyorum. :)
cliomu nedense özlüyorum
zamansız ayrıldık belki ondandır:)
TMD 20... lacivert HGT'm çok yakardı az giderdi yine de özlüyorum..
bmw 5.25 i mi özlüyorum YM 2775
4 kasa kız gıbı kırmız buı golfum vardı yerı baskadır bende o kdar araba aldık sattık golf bı baskaydı sımdı kac el degıstırdı ben sayamadım bı kac kez patladılar bıle arabayla ahha ahhhh :((
vosvosumu çok özlüyorum
bir zaman lar bi eg kasa cıvıc ım vardı şimdiki sahibi arabayı apaçi yapmış ama yinede onu çok özlüyorum...
Cok araba degistirdim ancak sattigima pisman oldugum ve ozledigim tek araba ilk quattrom..Asiri temizdi ve bulunabilecek en full quattroydu :( 2009 da Ankara'ya cok guzel fiyata gitmisti :(
http://img40.imageshack.us/img40/4263/dsc09741k.jpg
106 gtı ımı sattım ama cok ozluyorum 7 sene bınmıstım nıye sattıgımıda bılmıyom kumes yaparım satmam dıyordum ama arkadasım da bır mah otede ondan ıcım rahat.
2 sene önce 42binde boyasız 2001 model 106'ım vardı.Hala özlerim.Hatta kullanması nasip olan Ömer de özler:D
Lagunamın garajımda durmasını isterdim. TR deki en temiz tüp takılmamış ve en bakımlı Lagunasıydı.
Serkan çok şanslı adam ama arabamda şanslı Serkan gibi birine gittiği için.