1998 model füme sedan VTi ah ah..
2006 model Vtec 2 bu da çok temizdi..
ve son sattığım Megane 3 DCi... üçünü de özlüyorum.. diğer arabalarımı özlemedim :D :D
Printable View
1998 model füme sedan VTi ah ah..
2006 model Vtec 2 bu da çok temizdi..
ve son sattığım Megane 3 DCi... üçünü de özlüyorum.. diğer arabalarımı özlemedim :D :D
w116 3500cc v8 mersedesi özlüyorum yanladığım zaman asvalttan parçacıklar uçardı otobanda sol şeritte selektör attımmı millet ne geliyo diye 2kere dikize bakardı egsoz sesi 3 mahalle arkadaki arabaların alarmını çaldırırdı biraz yaşlandığı için birazda daha iyi toplanacğı için sattım aracımı
2004 subaru sti dışında özlediğim arabam yok. zaten durumum müsait olunca tekrar sti alıcam inş 2005 filan.
Valla si'ım ilk aracım. Satarsam çok özleyeceğime eminim:D
civic 1.4 um yok pahasına su honda ppıyasasında 11 e sattım zorunluluktan
AE86 mı özlüyorum . keşke mecbur kalıp satmasaydım . şimdi onu da toparlardım ... 34 NUC 52
-34 hkn 70 mercedes
-34 fz 9062 corvette
keske satmasaydım dediğim iki araba..
yazıklar olsunki tertemiz alp beyazı 306'yı sattım borç yüzünden..aklımızın..:Deli:
bizim millet köşeye sıkışmış adam bulunca suyuna kadar süzüyor... öldürüyorda öldürüyor... borç haç yüzünden olduğu paraya sıkışmış olduğunu anladığı an hemen taktik para ve yüzü sıcaklığı :) lanet olsun ben ef mi su parasına verdim şimdi olmadık arabaları ne fiyatlara satıyorlar...
TEG'imi özlüyorum ama pişman değilem :D :D
16 Z 1555 plakalı aracımı 3 hafta önce sattım. Noterden çıktık atladılar arabaya Aydın'a doğru yola çıktılar bende minibüs paramı ayarladım yolun kenarında bekliyorum 2-3dk. sonra karşı yoldan geçtiğini görünce üzülmüştüm :)
34 ECN 72 plakalı ebyaz e36 mı özlüyorum bende. Hiç satma gibi bir niyetım yoktu fakat hiç gelmıcek gibi güzel bir takas teklifi gelince bu fırsat bır daha gelmez dyerek takas yapmıstım....
vallahı bır tek JAP içime oturmustu sattıktan sonra gerısını hıç umursamadım hatta By Meganey ı satınca kutlama yapmıştık :)
hepsini çok özlüyorum ama DOĞAN SL m başka sattıktan sora pert olmasından heralde =(
Yaz geldiği zaman 95 cabrio trasamımı çok özlüyorum..
Her kırmızı ışıkta yanımda gaz açan biri olursa ahhh subarum olcaktı şimdi diyorum.
Ama çok şükür.Hepsinin tadı keyfi çok başka...
H 2404 özledim ama inanın YG 615 halen içimde bir acı diyebilirim ;)