|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: i"S" it love
|
Ankarada hali hazırda bir alfa romeo bayisi olmadığından arbayı inceleme fırsatı hiç bulamadım. 2.el düşünüyorum scirocco ile arasında gidip gelmekteyim. daha ucuza daha az kmli giuletta bulunabiliyor sahibinden.com da hatta benzinli scirocco yerine dizel alfa bile alınabiliniyor.
Aslında alfa dış tasarım olarak güzel olmakla birlikte içi bravo ya çok benziyor. Malzeme kalitesi nasıldır bilemiyorum ama gerçi sciroccoda golfle benzeşiyor iç tasarım olarak. Birde 2. eli var tabii gerçi gene 2-3 yıldan önce satılacağını sanmıyorm alınacak aracın ama ... Binen kullanan biri varmı yorum yapabilecek? |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: -
|
0 km aldık çok memnunuz aklınızdaki soru işaratleri için biraz burda dolanabilirsiniz
Cevap : alfa romeo giulietta REVEALED 2010 Sormak istediğiniz bi soru varsa elimden geldiğince yanıtlayabilirim .
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
bizde'de var bir tane giulietta tek şikayetimiz koltuk oturma mesafesi bacaklar boşluga düşüyor oda bir müddet sonra yoruyor.Bende tek eksiği o arabanın.
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Giulietta
|
307xsi kazasız belasız..
bizde 0 km dizelini aldık şu anda 1200 km'de. Valla gerek yakıtı olsun gerek tasarımı olsun ben herşeyinden çok memnunum iyiki almışız diyorum.. vw'nin iç tasarımı da bana çok sıradan geliyor. Yıllardır hep aynı gibi. Alfanın içi olsun dışı olsun kendine has bir çizgisi - tasarımı var bence. arkadaşın verdiği adresteki yorumları bende okumuştum günlerce fakat resimlere bakmak yerine aracı yerinde inceleyip test sürüşü de yapabilirseniz düşünceleriniz tam netleşir.
|
|
|
|
|
|
#5 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTDM Distinctive 2011 Model 65.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk
Bizim arabamız aklınızda olsun. |
|
|
|
|
|
#7 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
Yaylı araba garantiden çıkmaz amartisörümden ses geliyor diye servise gitmesseniz
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Giulietta
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: 200sx
|
koray satarken ne kadar zarar ediceksin onu da düşün bence, ben hertürlü rocco derim
__________________________________ Grow up! this is just a car |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
koyu bı alfacı olarak ALMA! kafan rahat etsin diyebilirim.. Niye dersen
Yagmur yagar bagajına su dolar, farları buhu yapar, koltukları paslanır, airbag vidaları takılmamış halde sana gelir.. bakalitleri düşer çıkar ses gelir o bu su bu saydıklarım guilietta hakkında bilgilerdir Alfa romeo tüm modelleri degil sadece giulietta.. |
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
şunuda ekliyim; bir alfa romeo sitemiz var ortak dostlarımızla, bu sorunları bır kısı degıl birden fazla (10+) kişiden duydugum için yazıyorum. Neticede para veriyosunuz yazık..
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: K-B-F series Honda motor co.
|
dosta gidecek bi scirocco var bende. rakamımda çok iyi.
Volkswagen Scirocco 1.4 TSI Sportline 2009 Model 53.800 TL Sahibinden satılık ikinci el Füme renk |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: Taunus 1.6 GT ( Cosworth project), Taunus 2,0 GTS, Taunus 1.6 GL (Toplanmayı bekleyen)
|
Kuzenin arkadası sıfır almıştı paraya sıkıştıgı icin biz aldık ondan yaklasık 3 hafta kaldı kullandım ve gayet güzel bi araç.. Ama o paraları verirmisiniz o size kalmış. Yanlız kullanım olsun konfor olsun sevdim ben. Bizdeki beyazdı ve cam tavanlıydı. Aşırı dikkat çekiyodu tavsiye ederim .)
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: 10 Astra HB CDTI Easytronic
|
guiletta nın cok guzel bir kırmızı rengi insan baka kalıyor , diger yandan neden dizeli 105 lik 120 lik degil ona anlam veremiyorum bravo dan vgt 120 lik dizel var guiletta da 105 lik basic dizel yanlısım varsa duzeltin ..
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: 10 Astra HB CDTI Easytronic
|
120 beygir olsun 300 tork olsun yeterli neden basic motor konmus onu kafam almıyor..
goruntusu guzel araba ama gel gorki golf ile ikinci ellerini karsılastırsan cok fark olur bundan 2 yıl sonra satarken totalde alfa iyi olsa bile alıcı tercihi vw e dogru kayıyor sırf bu sebepten.. |
|
|
|
|
|
#19 | |
![]()
|
|
|
|