allah analı babalı büyütsün
Printable View
doğduktan sonra yapın taş çatlasa 15dklık bir ameliyat genel anestezi verilmiyor dikiş olmadan yapılıyor.
allah analı babalı büyütsün öncelikle
psikolojiyi dert etmeyin, ben hastanede oldum narkozla uyuttular beni, uyandığımda gitmişti :)
ilkokul 4 ten 5 e geçtiğimdeydi, korku panik uyurken olmamıştı doğal olarak :)
Bende biraderler yüzünden 5.sınıfa giderken oldum.Ne kadar erkekn o kadar iyi :D
52 günlükken olmuşum.. ucu kapanıomus işeyemiyomusum bi kere acmıs doktor bi daha ugrasmayalım olursa sunnet edelim demiş erkenden sunnet olmusum. bi sıkıntı yok çalışıyo herturlu.. :)
allah analı babalı büyütsün düğünü içinde araştırma yaparsınız inşallah:)
Bende gereksiz ama araştırdım bunu oğlumun olmasını cok istiyorum zamanı gelince...evet yeni doğan cocuk sunnet olunca hem daha dinç olup zor hastalınıyomuş.direnç kazanıyomuş...bide aklı başına gelice zor olma konusu var...dogunca yaptır büyüğünce düğün yap altınları kacırma:D
Allah analı babalı büyüksün sağlıklı hayırlı evlatlar versin...
Benim kayınpeder kadın doğum doktoru , şu anda eşim hamile ve kısmet ise aralıkta oğlumuz olacak ilk söylediği şeylerden birisi doğduktan sonra sünnet edelim daha sağlıklı demesiydi.
Allah analı babalı büyütsün...Bence çocuğun hatırlayacağı bir yaşta yaptırılmalı.
Pilava karıştırılmalı :D
Doğunca kestirmek en güzeli. Ben de doğduğumda sünnet ettirmişler, 26 senedir sorunsuz kullanıyorum.
Çocuğa ileride eziyet olmasın, allah analı babalı büyütsün.
3ten 4 e geçerken stratejik bi nokta :D
Teşekkür ederim. Allağ herkesin çocuğunu bağışlasın.
Doğum Acıbadem Medipol hastanesinde olacak, olursa sünnette orada olur zaten.
Şu ana konu ile ilgili olumsuz yazan olmamış. Koter konusunu doktora soracağım.
Sünnet düğünü ise elbette aklının erdiği yaşta yapılacak :).
orta 3 de bi arkadaşımın ailesi E...n İ..e'yi sünet ettirmek için izin almıştı :)
biz yaptırmadık ama arkadasımın yenı bebegi oldu o yaptırdı.
soyle birşeyde var yeni dogan bebeklerde acı duygusu olmuyor bu nedenle cocuk hiç anlamıyor ve bebek anne sutu aldıgından iyileşme surecı inanılmaz hızlı oluyor.
benim tavsiyem yaptırmandan öte. hayırlı olsun