yanlış lastik aracın fazla yakmasında bir etkisi olurmu 1.6mjet doblo 105 bg üstünde 215-45-18 lastik var markası federal şehir içinde 1/11-11,5 yapıyor.![]()
yanlış lastik aracın fazla yakmasında bir etkisi olurmu 1.6mjet doblo 105 bg üstünde 215-45-18 lastik var markası federal şehir içinde 1/11-11,5 yapıyor.![]()
buyuk jant yaktırır motor kendı capında yoruluyor bak ona 14 jant koy nasıl gıder tahmın edemezsın![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
yanı ben kendı golfumde 19 antera kullanıyordum 225 taban lastık asırı yakıyordu sonra 15 jant taktım cok fark ettı hem yakıt hem hızlanma
uzun yol yapıyorsan bence cıkart yok hafta sonu bınıyorum dıyorsan bosver cıkartma![]()
215 çok yoracağını sanmıyorum ama 18 o araca gerek yok yakıtı total ve opetten alın farkedecktr birde aracın km kaç
Yanlış lastik solede etkiler mersin sıcak memleket bahsettigin lastik yumuşak hamurlu vi lastik yani sürtun me kat sayısı fazla iyi bi performans lastiği kullanirsan farkını anlarsın![]()
bizde berlingo araç vardı 15000 bakımına götürdük aşırı yakıt sarfiyatından dolayı sitemde bulunduk sizin gibi en iyi shell diye sürekli ordan alıyorduk fakat serviste total veya opetten alın gelin test sürüşü yapalım dediler depoyu total de fulledik 290 krş yakan araç 230 krş a düştü
benim ki biraz mecburı shellden alınmak zorunda taşıt tanıma sistemi kullanıldığı için fakat bunu dile getirecem opet veya total die babam sürekli totoldan alıyor arada mecburiyetten shell den alıyor total daha iyi diyordu. Adam haklıymış demekki![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)