|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: 08' Audi A4 2.0 TDi , 09' BMW 5.20D
|
Herkese iyi geceler...
Şu an ki aracımız olan CR-V satıldı gibi bir şey Perşembe günü gelip alıcaklar arabayı... Bende onun yerine araba bakmaya başladım Yeni X3,Q5 falan derken GLK'lara bakayım dedim hoşuma gitti araba ancak bu araba hakkında hiç bilgim yok. Bilgisi olan varsa paylaşabilir mi her konuda 2.eli,bakımları,konforu vs... İlgilendiğimiz araç bu : http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...0745035/detay/ Bir de 65.000 € 'ya kadar Jeep önerileriniz varsa onlarıda alabilirim Dizel olmalı,2008 ve üstü olmalı ve şehir içi yakıtı 10-11 lt'yi geçmemeli... Şimdiden teşekkürler... __________________________________ Gemi gelir yanaşır içi dolu çamaşır roll'de sana bi atlarım iki gözün kamaşır.
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Fabia vRS
|
valla bir tecrübem yok ama tasarım olarak çok hoşuma gidiyor. 2.2 motor 204 hp gayet iyi şehir içide teknik veriye göre 8.4 yazıyor istediğin sınır içinde hepsinden önce mercedes
|
|
|
|
|
|
#3 | |
![]()
Otomobil: Golf 6 TDI
|
Hiç tavsiye etmem konfor ve iç mekan açısından. Babamın arkadaşı aldı daha yeni ki çok yol yapan birisi. XC70 Cross Country vardı Son makyajlı kasa daha önce onun rahatlığı yok dedi..
Ama yakıt olarak ve gidiş olarak oldukça başarılı. İzmir Ayvalık Edremit yol yaptım araçla hakikaten o Mercedes konforu yok iç mekanda çok sıradan. Ama onun dışında kullanmadığım için pek yorum yapamıyorum. __________________________________
|
|
|
|
|
|
|
#4 | |
![]()
|
__________________________________ Gemi gelir yanaşır içi dolu çamaşır roll'de sana bi atlarım iki gözün kamaşır.
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Corolla D4D
|
CRV'den sonra gayet rahat ve ekonomik geliceği kesin
|
|
|
|
|
|
#6 | |
![]()
|
Yakıt olarak pek fark olmaz diye düşünüyorum CR-V'de şehir içi 8 lt mazot yakıyor. Rahatlık olarak Mercedes farkı.
__________________________________ Gemi gelir yanaşır içi dolu çamaşır roll'de sana bi atlarım iki gözün kamaşır.
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: n/a
|
konfor sağlamlık GLK
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: 10 Astra HB CDTI Easytronic
|
x3 alırdım tabi varsa hem 2 lt vergisii yakıtı az yakın performans ..
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Z-51 CORVETTE C6+BMW X5+AUDİ A6
|
hemen alınmıyacaksa porsche cajun öneririm,cok güzel bı araba cıkıcak, ancak 2012 sonu gıbı beklenıyo..fıyat olarak 75-90 bın euro arası olması beklenıyomuş,linki vericem bi ınceleyın ıstersenız motor seceneklerınıde yazmıslar..
Porsche Cajun (2013): it's the new baby Cayenne | Secret New Cars | Car Magazine Online |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: BMW E34 5.20i
|
ben olsam X3 alırsım hem 2.0 motor vergi avantajı var hemde bmw kalitesi
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Boost
|
Ben G serisi alirdim. Bi abimizde zırhlısı vardi bence mercedesde en sevdiğim beğendiğim kasa.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...4935976/detay/ __________________________________ İmkânın sınırını görmek için imkansızı denemek lazım. Fatih Sultan MEHMET.
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
volvo xc60 harika bir cihaz bence glk dan çok çok daha başarılı konforlu bir araç
__________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Wagoon :)
|
glk diyince aklima fatmagul geliyor artik benim.
__________________________________ mgnPower since1996 |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: CADM MZ3 GT
|
tr deki durum hakkinda yorum yapmam ama burada cok deli sattigini soyleyebilirim, tipki xf gibi bu da sinifina gore dusuk fiyat avantajiyla cok tuttu.
birinci elden bildigim, 140 cruise 5-6 yakiyor. Tabi burada dedigim 350 v6 lar
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: var
|
Volvo Xc60 tasarım olarak benım cok hosuma gıdıyor. ama Performans ,konfor nasıldır bılemem
__________________________________ |
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: MİNİ Cooper S, Maserati Gran Turismo
|
Bmw turkiyede inanilmaz deger kaybediyo mercedes hem saglamlik acisindan hemde satarken deger bakimindan daha avantajli gecen cuna abime sifir e250 cgi cabrio aldik 1,8 T motormus ben hacim olarak daha buyuk saniyodum 3 gundur kullaniyorum performani iyi sanirin uzerlerinde ayni motor var galeride glk yida inceledim o segmentte alicagim tek arac beyaz glk cam tavandir q5 bana biraz konsantre suv gibi geliyo suya atinca buyuicek gibi
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: TT 2.0 TFSI Revo
|
ne kadar mercedes sevsemde GLK bence evlat olur, kasa hiç tutmadı ve bence aşırı çirkin bir araç. Bu segmentin en güzel aracı şu an bence q5 dir. Alternatif olarak Volvo nun (ismini unuttum) aracıda güzel duruyor.
__________________________________ TTFSI ll34 EL 4466ll |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |