Herkese teşekkürler , rent a car olduğunu duyduktan sonra vazgeçtik zaten
Printable View
Herkese teşekkürler , rent a car olduğunu duyduktan sonra vazgeçtik zaten
Kardeşim arkadaşın max limiti 18 lira falan , dizel düşünmüyor bide
Özgür ilan dün koyulmuş daha birde buna bir göz atın
Honda Civic 1.6 iES 2000 Model 18.950 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk
aslan sağolasın da dünkü polo ile civic'i karşılaştırınca civic'e 13lira falan belki veririm çooook fark var aralarında donanım olarak
Doğrudur civicte güzel ama hemde temiz
bizim burda rent teydi araç uzun zamandır görünmuyodu. pek tavsiye etmem zaten arkadaşlarda yazmış
üstteki civic te bi abimizde fiyat olarak daha az yazmıştı bi yerde
Allah kimse ye kaza bela göstermesin walla janttaki kaynağa kadar söyleniyor :D
Ne sakat bi sitedir burası ya :D
Araba benim arabamdı, 2007 sonu veya 2008 başı gibi Duhan'a ben satmıştım. Ben satana kadar arabada boya yoktu. Tertemiz bir araba idi. Bendeyken sadece eibach 35mm yaylar vardı. Yanlış hatırlamıyorsan Duhan'da sadece bir parçayı sürtmeden dolayı boyattı. Sonrasını tabii bilemiyorum. Çok güzel arabadır. Bendeki halinin resmi.
http://i1106.hizliresim.com/2011/6/30/5638.jpg
Alakasız ama Duhan diye bahsettiğiniz kişide beyaz ingiliz bulldog var mıydı :hehe: :D
O Eski Halinden Eser Yok Şimdi Izdırap İçinde Yorgun Şimdi :D :D
Maşallah Sizdeyken Kız Gibiymiş
Vay arkadaş amma tanıdığımız varmış :D Köpeğimize kadar herşey ortada :D
Aracı Alican Abi'den kazasız belasız aldım. Hayvan bir minübüsçü aynaya bakmadan duran trafikte şerit değiştirmeye kalkınca sol arka çamurluğu boyatmak zorunda kaldım. Bende iken araç en kral zamanını yaşadı, hiçbir masraftan kaçınmadım. Kendi çapında iyi yürürü vardı.
Aracı Rent a car işleten yeğenime sattım. O da elden çıkartacağı zaman aracı incelediğimde içler acısıydı. Kazasıda olmuştu...
Kısacası son halini gördükten sonra, almaya niyetli arkadaş 2 kez düşünsün derim :)