|
|
#1 | |||
![]() |
lastik alıcam ama çok kararsızım,yokohama nasıldır?hem yol tutuş,hem fren mesefaesi,vs vs lastikjten beklenen herşey işte 205/55/16 lastik
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: MK-VI JETTA TDI
|
michelin pilot sport
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: hangini yazsam daha zengin gösterir acaba?
|
kıy paraya mişlen al bencede
__________________________________ Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor ) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
para çok sıkıntı değil yeterki uzun ömürlü ,iyi yol tutan kaliteli lastik olsun,çabuk erimesin,michelin çabuk bitiyo diyolar yumuşak diye
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: hangini yazsam daha zengin gösterir acaba?
|
biz 2006 dan beri kullanıyoruz 40.000 lerde değiştiriyoruz konfor yol tutuş gayet iyi hamur gibi lastik
__________________________________ Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor ) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: E92 320d
|
Goodyear eagle f1 asymetric 2
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: -
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: 330ci cabrio, fluence(ecufast)
|
daha çok performans istiyorsanız pirelli pzero yada continental, michelin çabuk bitiyor
Son Düzenleyen Mertİ.; 30-06-2011 00:56. |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Black Vtec2 - Red Del Sol VTI
|
Michelin olsun çamurdan olsun, ölüsü bitiği dahi yol tutuyo
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Corolla D4D
|
2 yılda 30 bin km yapmışım net, tamı tamına, yanaklardan çatlama yapmaya başladı michelinler. max 40 bin ömrü var
ama iyidir yol tutuşu frenajı konforu
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Astra Coupe 2.0T
|
205/50/16 da ben alacam ama benim ebatta fiyatlar inanılmaz düzeyde malesef
![]() bu arada, Yokohama AC02 , Nokian ZG2 veya Nokian V yi şiddetle tavsiye ederim ![]() hoş konunun yeri burası değil, yol tutuş aktarma merkezine yatay geçiş yapmalı
__________________________________ Turbo Engine Astra Bertone Coupe Turbo [Stage 1] Powered by Opel Tech Service |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: MİNİ Cooper S, Maserati Gran Turismo
|
Bende yokohama advan neova alicam belki daha once kullanan oldu mu 200sx s14a da kullanilicak michelin ps3 var fakat on arka 225 40 18 oldugu icin degisicem onlere 235 40 18 arkalara 255 35 18 bayraktar holdingde calisan arkadasim bu takima 1400 tl fiyat aldi %35 indirimli hali dedi bilen varsa yardimci olabilir mi?
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: sıkıntıya 5 kala..
|
michelin veya continental.. bahsettiginiz ebatın en iyi 2 lastigi..
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
Yıllardır aynı hızda döndüğüm göbekte yeni takılmış Michelin lastikler tutunamadı araç arkadan kaydı. Bir kere taktım bir daha kullanmadım. Hep Prelli kullandım yol tutuş olsun , su yastıklama olsun , konforu hiçbir şeye değiştirmem. Dunlop ta kullandım güzel yol tutuyor ama bitti mi tutmuyor yolu..
__________________________________ PSN ID : fleature |
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
bahsettıgın ebatta pilot sport 3 falan yok bunu araştırıp yazın arkadaşlar mesaj atarken lütfen..
Primacy HP veya Pilot Primacy energy saver falan var o ebatta onlarda 5 para etmez.. özellikle ıslakta, continental bak.. __________________________________ Son Düzenleyen Sercan Keklik; 30-06-2011 14:24. Sebep: imla hatası |
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: silver 1.6 ies- silver 19D80 mk1 1.3 wolfsburg ed..-arora ar100t 6a :)
|
bi michelin sevdasıdır gidiyor max 40000kmde bitiyor tabi diş yüzeyi parçalanıpta yolda tırıltı yapmazsa experin verdiği yanıtta Türkiyenin yolları bozuk
ben hem fiyat hem kalite açısından toyo diyorum (pxcf1 yada px4 modeli) ondan sonra yokohama yada bridgestone olabilir.
__________________________________ Jant ve Lastik adına herşey..
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
mişleni hiç sevmiyorum açaip garip bir lastik. Advan iyi bana göre
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: Vectra-C , BRAVO HGT MK2
|
215-55-16 kullanıyorum vectramda miclen primacy HP çok memnunum hem konfor çok hemde frenaj ve yol tutuş çok başarılı bence ,,,testlerde bu lastiğin tek kötü yanı yağmurdaki frenaj olarak görünüyo onuda pek hisettmedim açıkcası ,,,zaten yerler ıslakken arabayı zorlamak ne kadar mantıklı bilemicem,, kii zaten kışında kar lastiği kullanıyorum
...
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: X16XEL '00
|
lastikçiye gidince michelin in yanaklarını katlamaya çalışın hemen büzüşüyor. yanaktan balon yapması kadar normal birşey olamaz. kumho ku31 bulabilirsen onu al derim. testlerine bak dilersen netten. marka övmesi yapmış olmayayım.
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |