abiler kararımı verdim continental alcam gene aynısından premium contact.ama satıcıda h yokmuş v var 240 km lik geç ısınır ve bu problem olurmu?ısınınca h ye göre dahamı iyi yol tutar?
Printable View
abiler kararımı verdim continental alcam gene aynısından premium contact.ama satıcıda h yokmuş v var 240 km lik geç ısınır ve bu problem olurmu?ısınınca h ye göre dahamı iyi yol tutar?
Ben 3 hafta önce taktım conti leri premiumdan öyle ahım şahım bi yol tutuş bekleme diyorum :) eski goodyear larımın gözünü seviyim sert diye bidaha almadım ama keşke alsaymışım bu konuda aralarında pekde bi fark yokmuş zaten illa conti diyosan sportcontac al :)
uygun fiyatlı bırsey ıstıyorsan kumho bak.Ama saglam bıse olsun para sıkıntı degıl dıyorsan yokohoma veya goodyear bak
starmaxx tavsiye etmiyorum sadece.
Ebat bulabilirseniz michelin pilot sport 3
yenı konu acmak ıstemedım arkadasın konuyu hortlatayım..
2005 passat için hangı lastık onerırsınız.daha once meg1 de lassa kullandım memnundum yine onu dusunuyorum fakat bıraz daha ucuz yada aynı fıyata daha ıyı lastık varsa onerı beklıyorum butce max 200 200 verirsem zaten turanza alıcam.lassa 17tl.0 ebat 205 55 16..150-200 tl arası baska onerı varmıdır.goodyear continental toyo gibi..michelin istemiyorum cabuk dagılıyor kumho ıcınde aynısı soylenıyor.şimdiden tesekkurler
continental contisport2 tavsiye ederim ıslak zeminde en kısa fren mesafesi ödülü var bende kullanıyorum çokta memnunum geçen ay tanesini 165e almıştım.
michlen ıyı guzel ama bristone de cok ıyı bır lastık dusun derin
continental premium contach 2
2000km kullandım. ıslak kuru viraj kabiliyeti süper.
kuruda fren mesafesi iyi fakat ıslakta deneyemedim. tavsiye ederim kesinlikle :)
Arkadas ne zormus bu lastik isi.lastik hakkinda konu acan arkadasladahak veriyorum gercekten:)
bridgestoneların çoğu Türkiye üretimi ama conti orjinal alman üretim sportcontact tavsiyem olur kesinlikle kullanım ömrüde en kötü 30bin km olur.