Jumbocan geçmiş olsun. Allah beterinden korusun.
Printable View
Jumbocan geçmiş olsun. Allah beterinden korusun.
Valla geçmiş olsun üzüldüm senin adına gerçekten kötü birşey, ben roll yaparken vtecte 5. vites kesiciye yakın sol şerit çizgisinde köpeğe denk gelmiştim, ben çok zor kurtardım kendimi ama arkadan gelenler çok şanslı değillerdi. bilirim o kötü duyguyu.
Çok geçmiş olsun Jumbo
gecmis olsun en korktugum sey hayvana carpmak..
Geçmiş olsun jumbo :(
kanki cok gecmiş olsun,sıkma canını senin yufka yürekli olduğunu biliyorum.bundan sonra daha dikkatli gidersin,optum bebeğim.
Geçmiş Olsun Köpege üzüldüm ama size bişi olmaması cok daha iyi bir haber geçmiş olsun tekrar
köpek olay yerınde öldümü? veterinere götürdünüz mü?
geçmiş olsun jumbo, Allah beterinden korumuş :o
geçmiş olsun jum. Allah beterinden korusun. trafiğe çıkınca aslında tüm bu yaşayabileceklerimizi baştan kabul ediyoruz. olmayınca ne güzel oluyor. olunca da önüne geçilmiyor malesef.
Buyuk gecmis olsun bende 7 sene once carpmistim kopege cok kotu bi duygu hala aklimda maalesef..
geçenlerde sahil yolundan giderken arabanın altına kuş girdi öldü baya moralimi bozmuştu
kazanın hertürlüsü kötü ve boral bozucudur tekrardan geçmiş olsun
gecmiş olsn ali
geçmiş olsun ........
kardeşim çok geçmiş olsun, köpeğe yazık olmuş ama köpeğe bir araçla çarpmakta çok büyük hasar verir, hatta ölüme bile götürebilir Allah korusun.
geçmiş olsun Jumbo.
Allah Razı olsun Hepınızden . Hızım 160-180 arası bıseydı Turgutlu Salihli arasında bı yerdeydım Sadece Gorebıldım zaten kopegı Hıc fren bıle yapmadım dıreskyıonuda kırmadım. Vurduktuktan sonra Onumu goremedım bı sure. O surede refujlerden Kacmaya calıstım basarılıda oldum allaha sukur araba hasar aldı cektım saga kapattım motoru falan Yaktım 4luyu ole kalakaldım zaten polısler geldı bı sure sonra ızmırden arkadaslarıma haber vermıstım onlar geldı allah bınkere razı olsun.
Allah hepınızden razı olsun allah kımseye gostermesın ınsallah. Bır hayvanda olsa bır can almıs olmanın pıskolojısı berbat
jumbocum çok geçmiş olsun