|
|
#1 | |||
![]() |
Merhabalar..
Geçenlerde Erurumda (Horasan) Şehirler arası yolda Yurtdışı plakalı Fort Minibüsle 138km hızla Radar a düştüm... Yalnız yolda radar uyarı levhası yoktu. Memur beye uyarımı yaptım , yoldan söküyorlar vs şeklinde cevap verdi... Normalde uyarı levhası olmadan radar dan dolayı ceza kesilemz diye birşeyler duydum bu konuda bilgisi olan varmı acaba .. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Ex-ex F7R'ci, Ex GC8'ci, Güncel DSG TDI'ci
|
Doğru, radar kontrolü varsa uyarı yapılması lazım. Zaten direkt sabit tabela koyuyorlar yola, yol işareti gibi. Kontrol olsa da kalıyor tabela, kontrol olmasa da duruyor.
Ama bu tabelanın bir mesafe etkisi var mı bilmiyorum. Örneğin tabeladan itibaren 10 km boyunca bilgi geçerlidir gibi..... Sen zor ispatlarsın gibime geliyor. En kötüsü alırsın noteri yanına, yol boyunca gidersin . Astarı yüzünden pahalıya denk gelir....
__________________________________ Okumadan imzalamam..... |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
hmm..
Alında memur da kabullendi levhanın olmamasını ama malum.. hani en azında net üzerinde bir şikayette bulunsam nasıl olur... Yolda hız sınırımızı aştık ama sonuçta cezada 290 tl..
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: corolla e12 hb
|
ceza mahkemesine itiraz edebilirsiniz kesin sonuç ordan çıkar. yada erken ödeme yapın zararın neresinden dönerseniz kardır.
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
ceza mahkemesine nasıl basvuru yapabılırm acaba ..
gerçi işimizi şimdilik garantiye aldık cezayı ödedik 217.5 tl
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: 320d M '12
|
bu durumu ispatlamanız zor olur üzerinden zaman geçtikten sonra. malesef bazı açıklar mevcut ve hukuki süreç işin içinde olanlar için bile çok ağır yürüyor.
alkolmetre ölçümünde yüksek çıkınca sonuca itiraz edip kan testi isteyen avukata hadi lennnn , şeklinde cevap verip cezasını eline verip gönderen ekibe açılan davayı ilk mahkeme reddetmiş , bir üst mahkeme bozmuş onun üstü bilmemne etmiş , sonunda avukat kazanmış . dava 3 yılda sonuçlanmış . ulan ehliyeti 6 ayda geri veriyorlar zaten . ha iyi tarafı , kanuni hakkını kullandırmayan polisler hakkında görevi kötüye kullanmak suçundan hapis cezası ve meslekten men ile yargılanmasına başlanmış. bnde bu tip hakkını sonuna kadar savunan insanlar olmasa daha fazla hakkımız yenir. |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Focus
|
radarı sana bildirme gibi bir zorunlugu olamaz. senin trafik kurallarına uyma zorunlulugun var 138 km çok yüksek birde minibüs ALLAH KORUSUN
|
|
|
|
|
|
#8 | |
![]()
Otomobil: 320d M '12
|
Trafik kurallarına uyma konusu ayrı bir konu ama sana katılıyorum tabi. |
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Peugeot 206 RC
|
E yurtdışı plakalı aracın cezası nasıl oluyor. Ödemesen ne olucak ?
__________________________________ Never drive faster than your guardian angel can fly |
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
Ya sorma ödemeyi yaptık ama ...ödenmemiş olsaymış problem olmazmış dediler.
Son Düzenleyen mbquart417; 01-07-2011 23:14. |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Ex-ex F7R'ci, Ex GC8'ci, Güncel DSG TDI'ci
|
Sınır kapısından çıkarken karşına çıkıyor eğer sisteme girilirse..........
__________________________________ Okumadan imzalamam..... |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 23:27 ::::

. Astarı yüzünden pahalıya denk gelir....