Printable View
ıstanbulda bıle pıst yok kocaman yapmıslar :)
Emeğe saygı duyuyorum..
Alıntı: cem Nickli Üyeden Alıntı http://s3.amazonaws.com/data.tumblr....B19Xzv7vv5U%3D bu goruntudeki seyin ne oldugunu biliyormusunuz ? 100 nolu caddedekii bir heykel..bugün de gördüm hatta geçerken..bence ilgi çekici olmuş.
Alıntı: dragon07 Nickli Üyeden Alıntı kaç yıldır ordasın sen kardes ? iki yıldır gidip geliyorum şuan erbildeyim
erbile geldiğimde görüşelim.. katılayım bende.. bende bağdat rasafadayım inşaat yapıyorum ırakta..
Alıntı: Göki,ZD Nickli Üyeden Alıntı Tr'deki araçları biliyormu acaba :) Burdaki arabaları Tr de göremezsiniz derken: ortalama araç kalitesinin tr den yüksek olduğunu demek istemiştim..''ortalama''
Alıntı: oğuz Nickli Üyeden Alıntı böyle sosyal yaşam varmıydı orda Türkiye'deki birçok şehirden güzel ... vakkosundan hacıoğlunane ararsan var :)
Alıntı: Valvetronic Nickli Üyeden Alıntı Burdaki arabaları Tr de göremezsiniz derken: ortalama araç kalitesinin tr den yüksek olduğunu demek istemiştim..''ortalama'' 2009 2010 S mercedesler 50 bin dolar civarında
Alıntı: PROMINENT Nickli Üyeden Alıntı erbile geldiğimde görüşelim.. katılayım bende.. bende bağdat rasafadayım inşaat yapıyorum ırakta.. tabiki gelince bi msj atarsınız görüşürüz