|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: 3 tane aracım var markalarını yazmak istemiyorum
|
bugun sıfır blackberry 9780 tel aldım ama bis aboneliği yapıcam ama sanırım aveanın mıs sim kilidi açtırmak gerekiyormus sanırım böyle olunca adam sim kilidini açtır falan filan dedi nasıl ve nerden açtırabilirim tel aveanın verdiği benm hattım turkcell şımdı ben hangi müşteri hizmetini arıyacam ve nasıl bir yol izliycem lütfen tel numaralarıyla birlikte bana yardımcı olun
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
normalde vodafone ile taahhütlü aldığımız bir BB yi içine hiç hat takmadan vodafone müşteri hizmetlerini arayıp "kod alabilirmiyiz başka hat takıcaz cihaza" isteminde bulunduk ve kodu alıp şu anda turkcelli olarak kullandırıyoruz şirketimizde, muhtemelen aveanında böyle bir yapısı mevcuttur..hangi operatörün cihazıysa onu arayıp kod alabilirsiniz.
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
avea müşteri hizmetlerini ara
telefonunda başka hat soyleyeceğini belir sana bi ağ mep kodu vericekler o kodu biryere yaz turkcell hat takınca zaten telefonu açar açmaz senden ağ mep kodu isteyecek ve o verdikleri kodu giriceksin ayrıca not düşeyim kesinlikle o kodu 10 kere yanlış girersen telefon iptale bağlıyor dikkatli ol
__________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: n/a
|
böle bu konu açılmışken bi sorunum vr bnde bıs pakedi olmasına rağmen live mesenger handheld etkin değil diye bir hata veriyor
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |