|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Super 1248
|
Abim kafayı fluence'a takmış vaziyette. Hali hazırda iki aracı var; birisi 05 focus digeri ise 05 astra enjoy.. İkisini verip fluence dizel EDC almayı düşünüyor 105 hp'lik motor ile... Bu şanzımanı ve fluence'ı tecrübe edenler ise bilgisini paylaşabilir mi.. Ben baz modeline binmiştim megane2'den çok farkı yok hissiyat olarak.. Detaylı bilgiye sahip degilim.. Yardım edenlere şimdiden teşekkürler.
__________________________________ Tango-1 never dies. Son Düzenleyen Shadow_Dancer; 30-06-2011 23:43. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Corolla D4D
|
Kullanmadım abi ama DSG gibi çift kavramalı , 105 değil 110hp lik Euro5 emisyonuna uygun dpf li motor olduğunu biliyorum, Meg3 gibiyse yol tutuş olarak falan , tatmin eder. Daha detaylı bilgiye sahip arkadaşlar görünce yazarlar
Hayırlısı olsun
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Tempra 2.0 16 V
|
kanka bizde var sürekli ben kullanıyorum çok güzel edc tavsiye ederim.çok hızlı ve sarsıntısız vites atıyor + yakıtı çok iyi 5,5 lt yakıyorum ş.içi tapa gaz manuelleri daha fazla yakıyor
megane II vardı dizel otomatik onu satıp bunu aldık alakası yok gerçekten. __________________________________ barnak bassam olurmu ? |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
kronik bi sıkıntısı var mıdır acaba fluence'nin genel olarak.. Ahmetim degerler süper gidişi felan nasıl acaba.. Leventim sagolasın...
__________________________________ Tango-1 never dies. |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Fiat Punto T-jet Sport 3k-Renault Fluence
|
ben manuelini kullanıyorum.az yakıyo rahat rahat gezersin.ancak sakın yol tutuşuna falan güvenme
|
|
|
|
|
|
#6 | |
![]()
|
kronik herhangi bi sorunu var mı?
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: clk200k
|
ben test ettim edcli fluence. şanz beğendim ben, ayağınızı frenden çekince yokuşlarda hafiften kaçırma yapıyor ama. kronik sorunu var mı bilmiyorum ama garanti süresince reno hiç sorun çıkarmaz ne gerekiyorsa hallederler
opelin easytroniklerden çok daha iyi bence. bikaç gündür corsa easytrnik kullanıyorumda bunu yazma isteği duydum
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Fiat Punto T-jet Sport 3k-Renault Fluence
|
|
|
|
|
|
|
#9 | |
![]()
|
Sagolasın, dizelde gürültü normal zaten.. Onun dışında bişe yoksa sıkıntı yok... __________________________________ Tango-1 never dies. |
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: im şu anda yok.
|
Babamda tutturdu fluence alacam diye..
Bende çok kararsızım aldırsam mı aldırmasam mı diye.. Golf bakalım 3-5 fazla diyorum..o da olabilir ama flu'da çok güzel diyo..Konuyu takip edeyim bari..Varmı başka flu kullanıcısı
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Peugeot 206 RC
|
Akrabamız aynı zamanda müşterimiz 2 şer tane aldılar şirketlerine. İnanılmaz az yakıyormuş ve çok rahatmış sürüşü. Müşterimin yeni kasa 520D'si var aynı onun gibi diyor sarsıntısı vites geçişi. Bende bir sürüp bakıcam.
__________________________________ Never drive faster than your guardian angel can fly |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: 09'Megane Berline
|
EDC iyidir.... 110ps'lik motorla uyumlu,randumanlı çalışır ekonomiktir..Tam günümüz arabası...
Fluence zevil etraf dolu arkadaşlar sorunu yok.... |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
|
Zaten o sınıfta 3 aşagı 5 yukarı standartlar aynı.. Şanzımanın tanınmaması dışında bi handikapı yok.. kullananlar da olumlu görüş bildiriyor zaten..
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
Megane 2 ile 3 arasında dağlar kadar fark var arkadaşlar..
EDC yi test etme şansı bulamadım fakat aldığım yorumlar buranın dışındaki olanlar yine iyiydi. Bende meg coupe ye takarlarsa change liye bilirim edc lisi ile.. |
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
İlk çıktığında 2 tanesinin komple şanzumanını değiştirmiştik. 400 km de kitlenmiş kalmıştı. Ama şimdilik başka bi sıkıntı çıkmadı kullananlarda memnun
__________________________________ 'Songür Garage Team' - 'Utku SELAMOGLU' |
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: clk200k
|
benim bildiğim megane coupe dizel edc şanz ile satılıyor
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
Yerli uretimmi yoksa disaridan gelenlermi bi konuda bir bilgin varmi gecen gun em full olan yerlisini kullandim goze rahatsiz gelen eksikliller var.
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]() |
Yakıtının çok iyi olduğunu biliyorum,içide geniş ileride satışı v.s de çok kolay olur ama değeri düşermi yükselir mi bilemem.Zaten En fullunu alır heralde iki araca karşılık alacaksa.
__________________________________ MK5 Jetta 1.4 TSI |
|
|
|
|
|
#19 | |
![]()
|
Full olacak Ahmet, donanım listesine baktım fena degil ihtiyaç olan herşey var. Fiyat olarakta mantıklı.. Bu kombinasyon gayet iyi görünüyor. __________________________________ Tango-1 never dies. |
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |