19.000 verene kadar 3-5 daha koyar s14 alırım. malesef o kadar bütçem yok.. uygun fiyatlı s13 aramaya devam ..
Printable View
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...7871403/detay/
Bu araç hakkında bilgisi olan varmı 1-2 hafta önce kumburgazda denk geldim park halindeyken gayet diri ve düzgün duruyodu ??
link hatali acilmiyor
bence sirf s13 almak icin almayin iice baktirin ucuz olanlar satilmadigindan fln degil bitik oldugundan die dusunuyorum dikkat edin yoksa evlat sahibi olursunuz;)
avcılarlı s13 ü bikaç saat önce e 5 te bi caddy nin arkasında halatla bağlı şekilde gidiyodu. :(
Motoru bitik bakin bence. :) bu 12-13lere satilanlar minimum ztn 6-7bin tlnizi yicek. Hem kendnz toplarken nsl toplandgni bilirsiniz.
peki soruyu doğru soralım o zmn bildiğiniz 16-18 e alınacak diri sorunsuz s13 var mı :D
S13 olsun s14 olsun veya baska bi arac olsun ucuza cok kacma ozelliklede sx de kacma daha once uzerine harcanmis daha diri araclara yonel kendim yaparim dyosan 1. Herseyini kendin bilirsin 2. Bu bi dezavantaj dolu ve duzgun satilik bi aractan fazlasini harcarsn acele etme Cok ucuza kacma
Nissan 200SX 1.8 Turbo 1993 Model 19.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk
misal biz bu arabaya bakıyoruz (uzaktan) :D
22bin e s13 vay anasini isteyenin bi yüzü vermeyen zenci diyosunuz :)