-
arkadaşlar bir S13 sahibi olaraktan..... :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
o paralara S14 alırım diyen arkadaşlar,,, S14 o kadar verdiniz diyelim,, sonrası ne olcak?
kac para harcıcaksınız? bunları bi goz onunde tutun lutfen..
sırf S14 icin değildir bu.. hee cok temizdir,, satan kişi sıkışmıştır eyvallah,,, ama buda 3*5 yılda bir gelcek bi fırsattır.
ancak kişisel tavsiyem,,
"ucuzdur; vardır ILLETI,,,
pahalıdır; vardır HIKMETI !!!"
Saygılar
Rıdvan.. :icon_tup: :cool:
-
yakın arkadaşım 58 bin km deki stock s13 ünü 30 bin tl ye Muğlada sattı bundan 3 ay kadar önce.
temiz araç sahibini bir şekilde buluyor, s14a otomatik 32bin tl ye alan 3-5 harcayıp tekrar satıyor, alan yine 3-5 harcıyor ve yine satıyor. alanlar çoğunlukla sx i tanıyan kişiler değil, sadece 2000 model temizdir sorun çıkartmaz veya kazası yok veya km si düşük diye alabiliyorlar.
sx te motor bence bitik olsun ucuza alın yapın. 10 12 lere alacağınız her sx size 7 8 lira kesin harcatacaktır. 20 bin tl ye s14a var alcam gazlamadan bincem dersen o 350 bin km ye kadar daha sıkıntı vermez, araca baktık temiz durumda. gazlarsan motoru eline alıp, 10 bin lira yakarsınız motoru toplamak için.
s13 kazasız bir kasası olsun, motor istiyor olsun veya motoru da olmasın :) alın ister kendi motorunu toplayın ama bence değmez, bulabiliyorsanız s14 motoru alın atın içine sıkıntısız ve mutlu binersiniz.
bu şekilde biraz emek verirseniz hem aracı tanır, parçalarını bilir, topladığınızda daha eğlenceli ve daha duygusal zamanlarda geçirebilirsiniz.
-
Ucuza alıp kendin toplayacaksan motoru adam akıllı yerde toplat ve parçalarını sıfır al o zaman ca18det sorun çıkarmaz sana. Tabi elektrik tesisatını da mutlaka ya komple elden geçirt ya da yurt dışından temiz elektrik tesisatı al.
-
Rom plakali aracin sahibi 15 16 verir die tahmin ediyorum 19 die korkma yani :D ben gorustugumde onu sezmistim hee sonra nissandan vazgecip e36 3.28ci aldim :D