|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: 2001 Fiat Palio
|
Selamlar arkadaslar,
Normalde 2001 model fiat palio aracim var. Ancak zaman zaman isyerinin arabasini da kullaniyorum. 2010 kangoo. İsyerinin aracini hava karanlikken kullandigimda karsidan gelen araclarin farlarini bariz şekilde gözümü alip rahatsizlik veriyor. Kendi aracimla aynı saatlerde trafikte oldugum zamansa bir rahatsizlik hissetmiyorum. Bu durum aracin ön camından kaynaklı olabilir mi? Bu arada bahsettigim normal farlar sis vs degil. Sizde de buna benzer durumlar yasaniyor mu yoksa, bu bendeki psikolojik mi? Sirf gece sürüsleri icin gözlük edinmeyi dahi dusundum. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: BlueAction VTI Carbon Şahin Polo TDI Ford Granada
|
bi cam film i tavsiye ederim ışık direk parlamıyor.. süzüyor ve daha net görebiliyorsunuz...
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: KALAS
|
Şirket aracının ön camı değiştimi?
eğer değiştiyse muadil bir cam takılmış olabilir buda optiklenmeye neden olabilir. |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
kangoo ve palionun görüş mesafesi yüksekliginden dolayı olabilir diye düşündüm ben
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: ilk sahibi TEYZEDEN SAXO VTS (Sold)
|
muhmetelen psikolojık olabılır bunu anlamak ıcın ıkı aracıda kullanırken karsıdan gelen araclara dıkkatlı baktıgın ıcın yanı farına baktıgın için gözünü alıyor olabıılır..benım tavsıyem karsıdan gelen aracın farına bakmayın..bana da oluyor bazen öyle bende karsıdan gelen araca bakmıyorum bilmem anlatabıldımmı biraz karışık oldu
__________________________________ TU5J4/L3 'cüyüz dedeeeeeee
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
Kango ve palionun cam açılarıylada alakalı olabilir birisi yatık birisi daha dik
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: clio 3
|
cam orjinal değilse çok farkediyor
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
kangoonun da palionun da camı orjinal. Sizlerin de söyledigi gibi sürüs pozisyonu, cam acisi, camın markasi modeli hep farkeder zannediyorum.
kangoo yu cok fazla kullanmiyorum ön cama film cektirme gibi bir durum olamaz bu yüzden de. Benden baska da yasayan ve rahatsiz olan pek kimse yok isyerinde. Bu forumdada yokmus.Konuda amacim bir kisinin de cikip "kangoo da geceleri bende aynı sekilde rahatsiz oluyorum" u okuyabilmekti. Demek ki yokmus. Tum ilgilenen arkadaslara tesekkurler. |
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
kangoo nun camı daha dik olduğu için ışık yansımıyordur
__________________________________ Quattro... --- YS Engineering --- Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: emekçi mazda 323 ...
|
cam çizikleride yansıma göz alma yapabilir
__________________________________ atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler. |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: jdmek20 haram beygir & new kangooR & mercedesEclasse
|
__________________________________ insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür |
|
|
|
|
|
#12 | |
![]()
|
Evet bu iki nedenden de olabilir.
İlgilenen tüm arkadaslara tesekkurler. Son Düzenleyen kg270; 02-07-2011 22:40. |
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: 3 tane aracım var markalarını yazmak istemiyorum
|
öne cam filmi çektir düzelir
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
kimse milletin ayarsız farlar ile dolaştığına değinmemiş
![]() İstanbul trafiğinde her 10 araçtan 6'si neredeyse farları ayarsız dolaşıyor ![]() 100TL'ye xenon far satılırsa mercekli merceksiz herkes aracına taktırıyor yalnız kimse geceleri trafikte karşı tarafı düşünmüyor... |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: Polo-Meggy
|
bu beyaz farlar gerçekten cok kötü gözünü alıyor insanın arkamdan fln gelse bile daha kötü yansıyor aynalardan fln
|
|
|
|
|
|
#16 | |
![]()
|
|
|