|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: FD6
|
Arkadaşlar 2-3 tane domain alacağım ancak düzgün bir firma bulamıyorum.
domain kendi adıma olsun istiyorum. Aracı firmaların çoğu (türkticaret.net dahil) kendi isimleri ile kaydettiriyor. Yıllık 30-40usd rakamlar da ödemek istemiyorum sadece domain için.. Eskiden 10-15tl ye alınıyordu bunlar ve kendi ismine kaydettirebiliyordunuz. Kafama yatan bir site bulamadım bir türlü.. Var mı önerebileceğiniz sağlam bir site? __________________________________ Galiba benzini Gucci’den, elektriği Armani’den, doğalgazı Burberry’den alıyoruz. Başka türlü hem bu kadar pahalı olmaz, hem bu kadar güzel giydirilmez !!! |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: A3 8P TDI Quattro
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Siteye üye ef186 var kendisi bi firnada çırak olarak çalışıyo indirimi var yardımcı olur
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Bravo HGT
|
Opus Internet Hizmetleri hatta sahibi KVB nickli Emrecan. Herturlu yardımcı olur
__________________________________ Kaan http://img830.imageshack.us/img830/2295/imzah.jpg www.retamuhendislik.com.tr |
|
|
|
|
|
#5 | |
![]()
|
![]() Benim derdim domain almak değil sadece.. register.com dan search lediğimde kendi ismimi görmem gerek.. Başkasının adı üzerine olan domain ismi falan uğraşamam.. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa memnun olurum. Teşekkürler __________________________________ Galiba benzini Gucci’den, elektriği Armani’den, doğalgazı Burberry’den alıyoruz. Başka türlü hem bu kadar pahalı olmaz, hem bu kadar güzel giydirilmez !!! |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
TechTurkey
Otomobil: Corsa C
|
godaddy.com dan 3kere domain aldım ben sıkıntı yaşamadım
__________________________________ ... |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
register.com da searchlediğinde ne görünüyor? DNS lerinde problem yok değil mi
__________________________________ Galiba benzini Gucci’den, elektriği Armani’den, doğalgazı Burberry’den alıyoruz. Başka türlü hem bu kadar pahalı olmaz, hem bu kadar güzel giydirilmez !!! |
|
|
|
|
|
#8 |
|
TechTurkey
Otomobil: Corsa C
|
register.com dan bakmamıştım ama whois.com dan sorgulattığımda adım soyadım adresime kadar yazıyordu.
dns konusunda bilgim yok en son 2sene önce almıştım __________________________________ ... |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Babamda qasqai var,Abimde insigna var,Arkadaşımda M3 var,Bi arkadaşımdada clio var :))ama benm yok
|
doruknet de iyidir 6 tane domain var şuanda sorunsuz sıkıntısız kullanıyorum
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Astra Coupe 2.0T
|
Web Hosting, Datacenter - SadeceHosting
domain i aldıktan sonra kontrol panelinden DNS REGISTER bilgilerini istediğin gibi düzenleyebiliyorsunuz. çok güvenilir bir firmadır. şiddetle tavsiye ederim. referanslarına da bakabilirsiniz
__________________________________ Turbo Engine Astra Bertone Coupe Turbo [Stage 1] Powered by Opel Tech Service |
|
|
|
|
|
#11 | |
![]()
Otomobil: Bravo HGT
|
__________________________________ Kaan http://img830.imageshack.us/img830/2295/imzah.jpg www.retamuhendislik.com.tr |
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: Honda Civic EJ9
|
dataxi.com dan alabilirsin ben web sitelerimi hep ordan alırım.
__________________________________ 3 ten 2 ye çektim kaçın
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
|
teşekkürler arkadaşlar
__________________________________ Galiba benzini Gucci’den, elektriği Armani’den, doğalgazı Burberry’den alıyoruz. Başka türlü hem bu kadar pahalı olmaz, hem bu kadar güzel giydirilmez !!! |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: FN2
|
müdür yaşıyonmu sen ya neyin peşindesin benim logolar noldu hiç sesin çıkmıyo
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
|
yaşıyorum müdür
logo konusunu konuşuruz bi ara
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: Fiat Idea
|
IHS Telekom 'den domain ve hosting hizmeti alıyorum
firma yerleşik türk firması (istanbul hosting) domain kendi adıma kayıtlı hosting'de yaşadaığım spam vs problemleri attığım mail'den sonra 5dk geçmeden yanıt vererek çözyüyorlar 10 dolar gibi fiyatı olması lazım .com uzantısının ben ihs'den memnunum 10 yıllık kaydettirdim domain'imi.. memnumum tavsiye ederim |
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
ben ilk olarak yahoo.com üzerinden register etmiştim alan adımı peşinden zam yaptığı için
ihs ye taşıdım şimdi sorguluyorum Registration Service Provided By: IHS TELEKOM INC Contact: +90.3923656400 Domain Name: ONURSUMER.NET Registrant: Onur Sumer Onur Sumer (onursumer@msn.com) Onur Sumer P.O uedstz Istanbul Istanbul,0034080 TR Tel. +90.5353476464 Fax. +90.5353476464 Creation Date: 27-Jan-2006 Expiration Date: 27-Jan-2012 şeklinde çıkıyor tavsiye ederim __________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: Cee'd
|
turhost ta iyidir.
__________________________________ iyi Arabalar Sizi "A" Noktasindan "B" Noktasina Ulastirir.Harika Arabalar ise ,Onlar Sadece Basinizi Belaya Sokar. |
|
|
|
|
|
#19 |
![]() |
1and1.com süper çok memnunum tavsiye ederim.
__________________________________ PSN ID : fleature |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |