gönderildi.
Printable View
hemen gelmiyor demekki banada henüz gelmedi
bana gelmiş =) o zman
davetiye bana mail olarak gelmişti .. elimden geldiğince bakıcam bende davetiye yollamaya çalışırım
üye oldum geçenlerde geldi murat arkadaşımızdan davet üye oldum bi bakalım nasılmış.
Google Plus'ta kayıtlı olan kullanıcıların profilleri 31 Temmuz'un ardından herkesin erişimine açık hale gelecek.Facebook'a rakip olarak gösterilen, ancak özellikleriyle Facebook'tan bir hayli farklı olan Google Plus'la ilgili önemli bir gelişme yaşandı.
Google Plus'ta hesabı olan kullanıcıların profil bilgileri 31 Temmuz'un ardından halka açılıyor. Bunun anlamı ise şu: Google'a kayıtlı profiliniz artık herkesin erişimine açılacak ve gizlilik ayarlarıyla korunan profiller otomatik olarak silinecek.
Ancak tüm bunlara rağmen dileyen arama sonuçlarında görünmemek için ayarlarda değişiklik yapabilecek; buna rağmen isim ve soyismini kullanıcının gizlemesi mümkün olmayacak.
Gmail gibi servisleri kullanan kullanıcılar için bu durum geçerli olmamakla birlikte, Google Plus'ta profili olan kullanıcılar sadece bu durumdan etkilenecek.
Google profilleri halka açıyor - Milliyet.com.tr
mümkünse bende bir davetiye alabilirmiyim
ahmetince41@gmail.com
by_cliver@hotmail.com
bende 1 davetiye alabılırmıyım kankalar :)
gönderildi.. * davet mail olarak düşmeyebiliyor, plus.google.com 'a arada bir bakarsın, davet geldiyse kayıt formu açılır.Alıntı:
ahmetince41@gmail.com
bence 1 seneye kadar netlog gibi olcak facebook'ta :) apaçiler kalıcak sadece.
tesekkur ederim geldide
üye olunmuyormu şuan davetıyede google + katıl filan dio tıklıyorum anasayfa cıkıo google+ nın
Google+, sınırlı Alan Deneme Sürümünde
Şu an için az sayıda kullanıcıyla deniyoruz ancak Google+ projesinin herkes için hazır olması uzun sürmeyecektir. Bize e-posta adresinizi bırakırsanız daha fazla kullanıcı davet edeceğimiz zaman ilk olarak sizi haberdar ederiz.
Zaten davet edildiniz mi? Geçici olarak kapasitemiz aşılmış durumda. Lütfen kısa bir süre sonra tekrar deneyin.
sole bısey dıyo :S
yok deniyorum deniyorum uye olamadım :D çıkmıyor dolu diyor :D
utku.uzunoglu@gmail.com bi davetiye de ben alabilir miyim :)