teşekkürler...
Printable View
by_cliver@hotmail.com
bende 1 davetiye alabılırmıyım kankalar :)
gönderildi.. * davet mail olarak düşmeyebiliyor, plus.google.com 'a arada bir bakarsın, davet geldiyse kayıt formu açılır.Alıntı:
ahmetince41@gmail.com
bence 1 seneye kadar netlog gibi olcak facebook'ta :) apaçiler kalıcak sadece.
tesekkur ederim geldide
üye olunmuyormu şuan davetıyede google + katıl filan dio tıklıyorum anasayfa cıkıo google+ nın
Google+, sınırlı Alan Deneme Sürümünde
Şu an için az sayıda kullanıcıyla deniyoruz ancak Google+ projesinin herkes için hazır olması uzun sürmeyecektir. Bize e-posta adresinizi bırakırsanız daha fazla kullanıcı davet edeceğimiz zaman ilk olarak sizi haberdar ederiz.
Zaten davet edildiniz mi? Geçici olarak kapasitemiz aşılmış durumda. Lütfen kısa bir süre sonra tekrar deneyin.
sole bısey dıyo :S
yok deniyorum deniyorum uye olamadım :D çıkmıyor dolu diyor :D
utku.uzunoglu@gmail.com bi davetiye de ben alabilir miyim :)
gönderildi...
Rica ederim abi,bilinmeyen çok yönleri var.Oyun,uygulama gibi biçok özellik gelcekmiş galiba ayrıca sitenin tam oturmasına rahat 2-3 yılı var.Üyelik sistemini de değiştirselerde bari fake olmasa face'de ki gibi :rolleyes:
gmail plssss :)
bi ben deneyemedim iyimi :D
başka bi mail al bidaha yollayalım davetiye :D
onursumer@msn.com bide bunu deneyelim :D
yok yemiyor normal davetiye ile google profili oluşturabiliyorsun ama normal plus a giriş yok sistem dolu diyor :)
Bir dünya üye olan var neyse olursun elbet :D
beyler fazla davetiye varsa bende alabilrmyim :)
mrt_bykl@hotmail.com
geldi ama daha sonra deneyiin suan aştık kotayı diyo:)ayrıca tskkrler
Gmail kullanıyorum ben, illa davetiyeyle mi üye olcaz:D
cem-onur@msn.com bende varsa bi davetiye alabilirmiyim acaba?
bu ara sanırım sistemde sıkıntı var, girilmiyor...
an itibari ile kayıt olabildim :)
kayıt oldum. geziniyorum. bazı özellikler şimdi bile facebookdan üstün.
ama daha pişmesi lazım D:
Ergun_bayram@windowslive.com :) davet yollanabılırmı acaba ? :)
erkaan burdan arkadas olarak ekle la gozukmuyor bende hala :D ; arkadaslik yollayamadim garip bişe,
http://gplus.to/cemayhan
Ekliyeceğin kişinin profile gir sağ üstte çevreye ekle var ordan arkadaşlar'ı işaretle bu kadar :D
http://i1107.hizliresim.com/2011/7/9/3319.jpg
okeyydir peki karsi taraf onay vermeden benim listemde gözüküyormu onu anlamadim :D ? Twitter gibimi olay ?
log out oldum erkan listede cikti cenap erkan :p
Twitter'ı bilmiyorum ama sen ekleyince arkadaş listende gözüküyor kabul etmese dahi :D
:D aynen öyle,tamamdır kabul ettim.
Sabahtan beri süren çalışmalarımız sonuç verdi ve cemle ekleşebildik bunu kutlayalım :D
şurdan uzantı ismi al ula :D ;
Google Plus Nick
La cem bu murat olayı aşmış valla isminin altına prodrivesti bile yazmış helal be :D
:D ilk üye olduğum da bende arkadaş ekle diye bir yazı arıyordum,çevreye ekle'den eklendiğini bilmiyordum,halbuki saçma çevreye ekle ne oluyorsa :D
nickname'e türkçe harf kullanmadan ad soyad'ını yaz yada ne yazmak istiyosan artık...
diğer tarafada id no'nu yaz bu kadar :D