|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: MK-VI JETTA TDI
|
Arkadaşlar aracımda sony cdx- s2000 cd çalar kullanıyorum
![]() Teyp'ten gayet memnunum, hiç bir sıkıntısı yok, ama bu son zamanlarda yazdıgım cd 'lerden mesela aynı gün 3-4 adet track cd yapıyorum, marka verbatin, 1 yada 2 sini okuyor digerlerini okumadıgı oluyor, hiç okumadan error deyip çıkartıyor, Cd ler teknosa 'dan ve çiziksiz oldugu halde bu sorunu yaşıyorum en yavaşta yazdırıyorum hatta Teypten kaynaklanan bir sorun olabilir mi ,önceden pek böyle yapmazdı,zır çizik 4-5 yıllık cd lerimi bile okurdu, oha derdim hatta? Hem cd yazmak için program ve sürüm olarak hemde cd markası olarak Ne önerirsiniz, track cd yapıyorum sadece kaliteli sound seviyorum? Son Düzenleyen 63owen63; 02-07-2011 16:23. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Nike Capri
|
teypin okuyucusu tozlanmış olabilir bende de aynı sorun vardı temizlettim mis gibi oldu
__________________________________ Cesaretin Yoksa İzLe RizeLi
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Cooper-Esay
|
abi okuyucuyu temizliyorlar düzeliyo bendede olmuştu
__________________________________ RİZE'ye Yağmur Yağar, Haftada İki Kere, Biri Dört Günde Biter, Diğeride Üç Günde
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
CD'lerin yazdırma hızınıda dikat edin en düşük hızda yazdırın yoksa bazı dandik teyipler okumayabiliyor
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Corolla D4D
|
Memo kanka, lens cleaner cd ler var onlardan al bi tak teybine, o büyük ölçüde temizler, eğer kesmezse elektronikçiye götür derim. direk açtırma teybini
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: look for new one
|
bendede gt700d war aynı sorun benimde başıma geliyo bazen, 10x de yazdırıyorum bende verbatim kullanıyorum teybi 2005 de almıştım muhtemelen beni değiştir diyo
__________________________________ You can sleep in your car but can't race with your house Megasquirt, Vems tamircisi
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
Arkadaşlar sagolun, bende verbatim kullanıyorum genelde, daha iyisi var mı bilmiyorum audio cd ler için,
![]() Kanka lens cleaner 'a bakiyim, açtırmak istemiyorum bende aslında. Nerede bulabilirim bu lens cleaner'ı bro , |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Corolla D4D
|
Teknosa tarzı yerlerde yada gittigidiyor gibi online sitelerde dolu var
bilgisayarcılarda da olur kanka
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
Kardeşim teşekkür ediyorum, bir deneyeyim,
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
Göz ile alakası olmayabilir, yazdırma hızı ile ilgili bu durum..en düşük hızda yazdırırsan sorun olmaz.
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
|
|