gercekten ikinci el fiyatlari sacmalamis durumda.
bir de bakis acisiyla alakali bu 1000 lira fazla alicam diye 6 ay arabasini satamayan insanlar var, her ay kenara 200 lira koysan 6 ayda daha cok para biriktirirsin 1000 lira asagi ceksen tik diye satilir araba.
gecen gun bir forester bakmaya gittim, arabanin on cami catlak, sol cam calismiyor, tampon cizik, lastikler bitmis, airbag isigi yaniyor. telefonda konustugumuzda sifir masraf dedigi araba bu, 6 aydir satmiyormus 26 veren varmis 26500den asagi bir lira inmezmis. cok garip kafalarda insanlarimiz gercekten.
simdiye kadar en uzun surede sattigim araba vti idi 3 haftada satilmisti, typer sattim megane sattim hepside maksimum 1 haftada gitti. ama hem arabalar temizdi hem de piyasasinin 3-4 milyar ustunu yazmadim. mantikli fiyat yazdim tik diye gitti.
sahibinden.com ve pazarlarda millet biri yuksek fiyat yazdiginda kendi arabasini da sisiriyor da sisiriyor, sonra hep beraber kendi aralarinda agliyorlar vay efendim arabamiz neden satilmiyor.
2 ay once baktigim grand cherokeelere simdi bakiyorum en az 5 milyar zamli, 156 lara bakiyorum en az 4 milyar artmis, foresterlara bakiyorum hepsininfiyatlar 3-4 milyar artmis. bir de bu arabalar zaten ikinci el piyasasi hizli olmayan araclar bu fiyatlara nasil hizli satilmasini bekliyor ki insanlar...