2011 Türkiye Ralli Şampiyonası 3. yarışında Ralli otomobillerini incelemeye gidiyoruz
Arkadaslar Ralli otomobillerini hepimiz severiz ama genelde yakindan inceleme yada pilotlara otomobilleri ile ilgili sorular sorma firsati pek olmaz ralli servis alanlarinda ve yarislarda ...
Bizim icin boyle bir imkan dogdu ve bende TechTurkey'i komple davet ediyorum.
Gelin beraber ralliye gidelim skoda fabia s2000, evo X, subaru impreza N16 gibi
Ralli parkurlarinda sezon kovalayan otomobilleri beraberce yakindan inceleyip pilotlar mekanik sefler ile sohbet edelim .
Programi yaziyorum arkadaslar altada liste yapiyorum ulasim olayini ortak noktalarda bulusup cozeriz ali veliyi ahmet de huseyini alir orda bulusuruz diye dusunuyorum
Tarih : Otomobilleri incelemek icin bize ayrilan 2 Temmuz Cumartesi Gunu Saat 14:00 - 16:00 arasi ki saat 16:00 da Start verilecek hepberaber starti izler isteyenlerle etaplara geceriz de ...
Yer :Viaport AVM otopark alani ,kurtköy ,tem yanı
Boyle keyifli bir aktiviteyi kacirmayin derim o otomobilleri servis bandinin arkasindan inceleyebilmek merak edilenleri sorup cevap alabilmek buyuk nimet benim gozumde ...
Ayrica yarisi tam takip etmek isteyenler icin 2 gunluk programida asagida yayinliyorum :
02.07.2011 Cumartesi
07:00 - 09:00 İdari Kontrol Ralli Merkezi – Crowne Plaza Asia
12:30 Takımlar Toplantısı Ralli Merkezi – Crowne Plaza Asia
09:00 - 12:00 Teknik Kontrol Servis Alanı – Viaport Otopark
14:00 İlk Komiserler Kurulu Toplantısı Ralli Merkezi – Crowne Plaza Asia
14:30 Start Listesinin İlanı Ralli Merkezi – Crowne Plaza Asia
15:00 Ralli Öncesi Basın Toplantısı Ralli Merkezi – Crowne Plaza Asia
15:30 Start Öncesi Toplanma Alanı Viaport Gençlik Meydanı
16:00 1.Ayak Startı Viaport Gençlik Meydanı
16:00 - 19:30 1.Ayak Özel Etaplar
19:30 1.Ayak Finişi Kapalı Park – Viaport Otopark
03.07.2011 Pazar
10:00 2.Ayak Startı Servis Alanı – Viaport Otopark
10:30 - 16:30 2.Ayak Özel Etaplar
16:40 Finiş Seramonisi Kupa Töreni Viaport Gençlik Meydanı
16:45 Finiş Kapalı Parkı Viaport Otoparkı
17:10 Son Basın Toplantısı Ralli Merkezi – Crowne Plaza Asia
17:10 Son Teknik Kontrol Kapalı Park
17:40 Geçici Neticelerin İlanı Ralli Merkezi – Crowne Plaza Asi
Uyandiriyim 1976 model 250Hp+
Konu ile alakali genel puan ve durumbilgisi budur arkadaslar :
Türkiye Ralli Şampiyonası 3. yarışı İstanbul Otomobil Sporları Kulübü tarafından 2-3 Temmuz tarihlerinde organize edilecek.
Cumartesi günü saat 16:00’da VIA/PORT Gençlik Meydanı‘ndan başlayacak yarış, 3 etabın 3’er kez geçilmesi ile gerçekleşecek ve Pazar günü yine VIA/PORT’da tamamlanacak. 132,15 km toprak zeminli Oruçoğlu, Ulupelit ve Mudarlı özel etaplarını geçecek yarışmacılar servis alanı olarak VIA/PORT’u kullanacaklar.
Bu sezondan itibaren Sınıf 3 olarak adlandırılan Grup N kategorisinin iddialı ekiplerinden Ünal Şenbahar-Emire Cantürk de Subaru Impreza N16 ile podyum hedefi ile start alacaklar. Bu sezon ilk kez Türkiye parkurunda yarışan Impreza'yı izlemeye gelecek fanatiklerine ekibin t-shirt sürprizi olacak...
Türkiye Ralli Şampiyonası'nda Yağız Avcı 45 puan ile birinci sırada... Ford’un pilotunu 95,45 puan ile Bonus Parkur Racing pilotu Mitsubishi Lancer EVO X ile Ercan Kazaz takip ediyor. Şampiyonada üçüncü sırada 26,20 puandaki Ford Fiesta S2000 pilotu Murat Bostancı bulunuyor.
Katilimci Listesi (siz isim soyad yazin ben eklerim listeye)
1- ef186 - K.Bugra YILDIRIM
2- göki,zd - Gökhan YILMAZ
3- 0k4N - Okan Dayıoğlu
4- oenal - Gökhan ÖNAL
5- M.Can Çimir - Can Çimir
6- Efe Ersoy (efe)
7- Ercüment Can Tolun
8- ilkay325i - Erdem İlkay Aymutlu
9- Batuhan Serel - corolla117
10- Levent Sevim - levent
11- Fatihöztürk- Fatih Ozturk
12- Yiğit Atilla - yiit