relax emre gerenk yok ya benzin olmuş 4küsür bn hiç gazlamıorum desem yeridir sadece freni az kullanmak için şerit değiştiriorum
Printable View
relax emre gerenk yok ya benzin olmuş 4küsür bn hiç gazlamıorum desem yeridir sadece freni az kullanmak için şerit değiştiriorum
bende bu akıl varken bi s2k parası daha 106ya gömerim :D:D
vsa lı mı bunlar acep
has kankam hakanım ya ünlü oldu kardeşim benim çok yakın zamanda iki m3 çekicez bir video :)
araçlar vsalı
Ah o yolların dili olsa da konuşsa casper binasına çıkıyodum eski arabamla AHAHAHAHA
Son 5 senedir sabah 6 gibi çıkardım okula gidebilmek için son 1 senedir yapmıyorum ama sabah çok gitmişliğim vardır gerçekten servisçiler ve şirket eraları falan çok fena sol şeritte 110-120 gidemessin anında taciz ederler :hehe:
facebookda izlemiştim ilk video onun ismide ''Böyle makas terzide bile yok'' du :D:D
Bakin arkadaslar bu tur videolar kiskirticidir. Bu tur hizli arabalar tehlikeli ve sakattir. Ben sizlere ornek olmak icin guzelim S2K mi sattim. Siz de satin. Bu tur tehlikeli hareketlere sakin ozenmeyin.
Ulan hava kapali bulutlu tam sosyal mesaj havasi var disarda :hehe:
arkadaşlar gayet başarılı :D
Bende neden bu arabaya hic ceza gelmiyor diyordum :D
Satarken cok pis oluyor iste,subaruyu satarken 960 lira tehlikeli arac kullanmaktan 3 ceza cikmisti,askerdeyken babam bir kere bagirdi telde oda bu yuzdendi,ilk defa askerde olduguma sevinmistim.evde olsam konulu film ceviricekti adam :)
Dün ben de gördüm bu haberi.Konusunu açacıktım ama sonradan birileri verildi eder felan filan der diye düşündüm vazgeçtim.:D
Yabancılara örnek alması için yanlış video.
Nerde eray abinin ters videosu :D:heyoo:
Hastasıyız dedeee :D:D
July 3, 2011 7:16 **...